Valitse mieliterroristisi

Selväksi heti alkuun:

Uusnatsien touhut ja ideologia ovat niin syvältä ihmismielen mustimmista syövereistä, etten löydä inhoni kuvailemiseksi riittävän vahvaa sanaa. He, jotka kyseisen aatteen lipun alla marssivat, haluavat jostakin syystä olla parodia aivokuppaisesta imbesillistä, jolla ei hehku edes parkkivalot mielensä sysimustassa tyhjyydessä.

Mutta…

Mediassa kysellään yhtenään ääripäitä, joita ei muka ole kuin tuo yksi edellä mainittu. Haistakaa jo…
Niitä on peräti KOLME. Joten ne eivät enää ole päitä, vaan aivonäiviöisten idioottien kansoittamia laitoja. Esittelen lyhyesti ne kaikki, koska maan valtamedia haluaa jonkin minulle hämäräksi jäävän agendansa vuoksi keskittyä jutuissaan ainoastaan yhteen – tuohon alussa mainitsemaani jätekasaan.

Ja kun niitä on peräti kolme ja kun haluat ehdottomasti pelätä ja inhota vain yhtä kerrallaan, niin voit valita näistä mieleisesi:

 1. Uusnatsit. Henkisiä muinaisjäänteitä saksalaisen polttouunikulttuurin ja hirviömäisen natsivallan ajoilta. Median tietojen mukaan heidän järjestöönsä (SVL) kuuluu Suomessa 60 -70 aktiivijäsentä.
 2. Vasemmistoanarkistit. Henkisiä muinaisjäänteitä totalitarismin ja harhaisten huruideologioiden ajoilta. Aktiivisia autonpolttajia ja yleisten paikkojen rikkojia median arvion mukaan maassamme n 60 -70.
 3. ISIS-taistelijat. Henkisiä muinaisjäänteitä kivikaudelta, jolloin uskottiin kuoliaaksi kivittämisen, raajojen silpomisen ja naisten alistamisen olevan palvelus jumalalle. Supon tietojen mukaan Suomessa on tällä hetkellä n. 60 – 70 ISIS-joukoissa taistellutta.

Kenellä noista kolmesta olisi paras koulutus, kokemus, vahvin motiivi ja suurin häikäilemättömyys tehdä tässä maassa massamurha? Ketä jo nyt oikeasti eniten pelätään? Kerron esimerkin hokemasta ”pelolle ei saa antaa valtaa”.

Omistan kustannusliikkeen. Kustannamme valikoitua ja laadukasta käännöskirjallisuutta. Puolisen vuotta sitten julkaisimme vähemmän mairittelevan kirjan Donald Trumpista (Kun mikään ei riitä – Donald Trump ja menestyksen nälkä). Kaikki sujui ongelmitta. Hänen haukkumisensa on muotia, joten olimme vain kuorossa mukana.
Muutama kuukausi sitten julkaisimme todella kriittisen kirjan Putinista (Talvi lähestyy – Vladimir Putin ja vapaan maailman viholliset). Kirjan kirjoittaja, shakkinero Kasparov, ei todellakaan mielistele naapurimaan yksinvaltiasta. Kaikki sujui ongelmitta. Kääntäjiä olisi löytynyt pilvin pimein ja taittajia samoin.

Nyt, kun juuri parhaillaan työstämme Ayaan Hirsi Alin kirjaa Harhaoppinen – miksi islam tarvitsee uskonpuhdistusta, on vaikeuksia ilmaantunut. Pelko saa ne aikaiseksi. Jo kaksi kääntäjää on kieltäytynyt työstä ja ilmoittaneet suoraan syyksi pelon. Pelon siitä, että heidän ja läheistensä elämää häiritään, jos he puuttuvat teokseen. Kolmas suostui sillä ehdolla, että saa käyttää pseudonyymia, eli esiintyä tekaistulla nimellä.

Älkää siis saarnatko ainakaan minulle Venäjä-uhasta. Kaikesta päätellen Putinin porukat ovat leppoisaa ja kritiikin sietävää väkeä. Kunnioitukseni heille. Trump taas on niin valtava narsisti, että on haltioissaan sanotaan hänestä mitä tahansa.

Mutta sitten tämä yksi porukka…

Ovat räjäyttäneet atomeiksi jo niin monta länsimaalaista, että loput pelkäävät jo asiallisen ja kiihkottoman kirjan kääntämistäkin. Kirjan, joka suurin piirtein vastaa kristinuskon puolella Martti Lutherin opuksia. Hän, Luther siis, sai meidät luopumaan uskontomme kaikkein hölmöimmistä ja takapajuisimmista piirteistä. Samaan tähtää kirjallaan Ayaan Hirsi Ali.

Jussi Juhani

Lisäys 20.9.2016
Keskusrikospoliisin mukaan bussivarikon tuhopoltossa Vantaalla kesäkuussa useat kuljettajat olivat hengenvaarassa. Teon tekijöiksi ilmoittautui vihervasemmistopiirien ”melkein  hyväksymä” eläinaktivistiryhmä EVR. Nämä pörröisten eläinten oikeuksia puolustavat lutuset ja valveutuneet lapsoset olivat siis vähällä polttaa kuoliaaksi muutaman bussikuskin. Että niin kilttiä maailman parantamista terrorismin sillä laidalla…

 

 

Kommentit

 • a tempora a mores

  Kun tämän paskan näen tapahtuvan Suomessa, niin en voi olla muuta kuin surullinen, sillä näen tässä liian paljon yhtäläisyyksiä Pohjois-Korean kanssa.

 • a tempora a mores

  Suomalaisten kim jong un on valtamedioden luoma yleinen mielipide, jota pitää kumartaa, sillä muuten olet hukassa – ainakin poliittisesti. Tälleen rivikansalaisena pärjää vielä, kunnes minunkin mielipiteet tuomitaan rikollisena ja silloin olen vankilassa.

 • a tempora a mores

  Onko 1. ja 2. valtiovalta on palleistaan puristuksissa 4. valtiovallan alaisuudessa? 5. ja 6. seuraa 1.stä ja 2.sta. 3. nimitetään poliittisesti seuraamaan 1:stä ja 2:sta. Kukahan tätä maata johtaa??? 4.???

  1. eduskunta
  b) lainsääntövalta
  2. hallitus
  f) toimeenpanovalta
  3. kolmas valtiovalta
  e) riippumattomat tuomioistuimet
  4. neljäs valtiovalta
  c) media
  5. parlamentarismi
  a) eduskunnan enemmistön luottamus
  6. vallan kolmijako
  d) Montesquieun 1700-luvulla kehittämä oppi

 • a tempora a mores

  Some, Netti – joutavat jatkuvat somepäivystäjät ja puolestaloukkaantujat ja kaikkien verovaroilla maksama ja pakolla kustantama Yle, ovat tämä 4. valtiovalta. Mihin puolueisiin ovat sitoutuneet esim. Ylen toimittajat? Aika vihervassareilta ne uutiset vaikuttavat: Esim, Perussuomalaisia potkitaan ja heidän kannatustaan (alle 10, jipii) tai kannattajiaan (taviksia ja tyhmiä) väheksytään ja niistä uutisoidaan vähätellen ( populistinen ja rasistinen puolue). Mitä tämä muuta on kuin loan heittoa tietyllä tavalla ajattelevia ihmisiä kohtaan. Itse en ole äänestänyt neljänä eduskuntavaalina, koska ei ole ollut puoluetta, mutta nyt tämä epätasa-arvoinen kohtelu tietyllä tavalla ajattelevia ihmisiä kohtaan, on herättänyt vääryyden tunteen. Tämä ei enää ole demokratiaa. Vihreitä, SDP:tä ja vasemmistoa kannatetaan tiedotusvälineissä ja heidän toilailuistaan vaijetaan. Li Andersson on pyhimys yms. Joku tietysti väittää etteivät he tee virheitä, mutta kyllä he tekevät, mutta niihin ei puututa ja niistä ei tehdä uutisia. Juuri se on tarkoitushakuista uutisointia eli propagandaa. Siinäpä sitä itsekukin saa miettiä, että mikä nykyisin on puolueetonta uutisointia ja mikä tarkoitushakuista propagandaa. Radio Jerevan vaikenee nyt. Pitäkää puolueeton tiedonvälityksenne.

 • mies puun takaa

  Jos natsien ideologia on mielestäsi ihmismielen mustimmista syövereistä, niin miksi kirjoitit kolumnin, jossa puolustelet heitä?

  Toisekseen, miten kaikkien ihmisten absoluuttiseen vapauteen ja tasa-arvoon pyrkivä anarkismi voi olla totalitaristinen aate?

 • Mies totuuden takaa

  Mies puun takaa, mikä ihme kirjoituksessa muka viittaa siihen, että kirjoittaja puolustelee natseja? Mielestäni ei mikään.

 • rane

  Allekirjoitan joka sanan

Kommentointi on suljettu.