Vasurit, persut, vihreät, kepulit….

Olen ottanut elämäntehtäväkseni ohjata ihmisiä löytämään oman poliittisen kotinsa. Hankin pätevyyden poliittisten valintojen erityisneuvonantajaksi (PhD in Political Consultancy ADHD). Sellainen on sielunhoitoon verrattavaa työtä. Teen sitä pyyteettömästi ja nöyrästi. Vain siksi, että juuri Sinä, rakas eksynyt ystäväni, löytäisit poliittisen rauhan. Amen.

Vasemmistoliitto on möykkääjä-änkyröiden puolue. Ja syntymälusmujen. Jos tahdot kostaa koko maailmalle ja vaurastuneelle naapurille, äänestä vasureita. Jos tykkäät kiljusta ja haluat rikkoa lähikauppasi ikkunat, se on sinun puolueesi. Vasemmistolaisuus on hellyttävän jakomielistä myös aineenvaihdunnallisesti: toisaalta on hikiset duunarit, toisaalta vasuriälyköt, joiden hiki on ehkä harvinaisinta ainetta maailmankaikkeudessa. Liity siis älykkösiipeen. Älä hätäänny, se ”älykkö” on vain puolueslangia. Vähän kuin karjakko kepulaisille. Ei heitä enää ole puolueessa, mutta heistä puhutaan yhä.

Kristillisdemokraattien ideologia ei perustu tähän maailmaan vaan tulevaan, kiitos Herran. Jos olet tehnyt kaikki mahdolliset synnit (niin kuin todennäköisesti olet), etkä usko perseesi kestävän ikuista kärventämistä, yritä pelastautua ja äänestä kristillisiä. Mutta ketuille menee sekin. Piru nimittäin tykkää kristillisistä. Mistään toisesta puolueesta ei ole päätynyt helvettiin yhtä monta valehtelijaa, teeskentelijää ja pornon salakatselijaa kuin kristillisistä.

Ruotsalainen kansanpuolue… no, se on ruotsalainen, niin kuin nimikin sanoo, vierasmaalainen. Tiedäthän erään lahdentakaisen, akkamaisesti käyttäytyvän lässyttäjämaan? Sen kierosta desanttiporukasta on kyse. Ajavat Ruotsin prinsessaa meille kuningattareksi. Sitä isompileukaista. Isänmaan petturit, veroluikurit, sukellusvenefoobikot ja käpykaartilaiset tuntevat puolueen omakseen. Mikäli tuloja on, mutta aiot pimittää verot ja osaat sanoa vassokuu, niin kannattaa harkita tuota kelmien puoluetta.

Perussuomalaiset on sota- ja kylähullujen sekä aivonäiviöstä kärsivien väinämöisfriikkien ikioma vertaistukiryhmä.  Luulevat olevansa Valittu Kansa tähän maahan. Kukaan järkevä ei tunnusta kuuluvansa heihin. Se on outoa, sillä ilman piilopersuja tämä maa olisi autio ja tyhjä. Jos perussuomalaiset pysyvät vallassa, tänne jäävät lopulta vain maahanmuuttajat ja persut. He kotoutuvat keskenään, geenit vaihtuvat – ja lopulta meillä on arabiaa puhuva, vinosilmäinen ja mustaihoinen Timo Soini – ja hunnutettu Immonen. Jos tunnet kutsumusta ääliöityä vielä lisää, äänestä perussuomalaisia.

Keskustapuolue on perussuomalaisten halpa kopio. Koostuu ihmismonisteista. Lestadiolaisalueilla monistuskone lonksuttaa joka torpassa. Joka yö. Ja uusia kepuleja putkahtelee maailmaan solkenaan kuin heinäpaaleja pellolle. Kepulaisisännät muuten omistavat kaikki ne pellot, jotka näkyvät vaali-iltojen ennusteissa vihreinä alueina kehäkolmosen yläpuolella. Koko muun Suomen siis. Jos tykkäät kansantanhuista, maalaistolloista, suvivirrestä, kakkostyypin diabeteksesta, hirvikärpäsistä ja susijahdista, niin äänestä Kepua.

Sosialidemokraatteihin kuuluvat kunnan ja valtion virkamiehistä ne, joiden palkka on alle kolme tonnia kuussa ja älykkyysosamäärä korkeintaan 90. Jos saavat palkankorotuksen tai ylennyksen tänään, niin huomenna pyrkivät kokoomukseen. Eivät pääse, pistemäärä ei riitä. Demareiden suuri puhallus on ahkerampien kansalaisten työn tulosten jakaminen ihan vain keskenään. He eivät käy marjassa, he työntävät kätensä toisten marjakoreihin. Äänestä, jos haluat edelleen elää toisten rahoilla ja inhoat oikeaa työtä.

Kokoomukseen kuuluvat virkamiehistä ne, jotka ylittävät palkassa ja älykkyydessä demariuden rajat, mutta alittavat ne moraalissa. Yksityisen sektorin kokoomuspojut ja –tytsyt ajavat isukin bemarilla, kivittävät köyhien ikkunoita ja vievät lapsilta tikkarit, senhän nyt tietää kaikki. ”Olen riistäjä ja ylpeä siitä”, on kokoomusnuorten pistämätön motto. Jos olet syntymäahne, umpikiero ja luonnonluihu, niin puolueesi on ilman muuta Kokoomus. Ai niin se ÄO… jos alle 90, niin joudut tyytymään demariuteen. Harmi. Mutta töihin et silti joudu.

Vihreät oli unohtua… mikä mahtaisi olla syy äänestää vihreitä? Noita pössytteleviä, menninkäisiin uskovia eteerisiä haihattelijoita… hmm… siihen ei voi olla mitään järkevää syytä, joten pakko keksiä tekosyy… Antaa olla… Älä sentään äänestä heitä. En voi valantehneenä poliittisten valintojen erityisneuvonantajana ottaa sellaista syntiä kontolleni, että johdattaisin lähimmäiseni NIIN harhaan.

Jussi Juhani

 

 

Kommentit

 • porkkanan juuria

  Miksi tämä vaalikone julkaistiin puoli vuotta liian myöhään? Olitko Jussi Juhani nukkuvien puolueessa vaalien alla? No, nyt leikkaan tämän talteen, niin osaan toimia viisaasti ensi kerran kopissa verhon takana.

 • Esuli Mosuli

  On vähän turhan kattava tämä 3G verkko. Tullee näitä höpöjuttuja luettua täällä Jumalan seläntakanakin.
  No täällä on puhasta vettä ja luonnonrauhaa.

  • Jussi Kuosmanen

   Höpöjuttuja? Voiko vakavampaa asiaa muka olla kuin ihmisten poliittinen mielipide? Sen vuoksi kai kaikki sodatkin käydään… poliittisen oikeassa olemisen nimissä.

 • Jari Holopainen

  Vaikka monella ohimoita kiristää ADHD, heidän älykkyysosamääränsä voi olla yllättävän korkea. Uskon joissakin tapauksissa puolueista haettavan vertaistuen kaltaista kokemusta, jossa omien asioiden hoitamisen sijaan halutaan hoitaa yhteisiä asioita, joskus jopa sotkeutua niihin. Hätäisimmät kutsuvat sitä demokratiaksi. No, se siitä demokratiasta. Ruotsalaiset tuntevat sellaisen sanon kuin lika barn leka bäst. En ole varma käännöksestä mutta samankaltaiset lapset leikkivät parhaiten yhdessä. Näin lienee asian laita aikuistenkin kohdalla Suomessa. Lopulta vain harva kuuluu puolueisiin, mutta silti puolueet päättävät asioistamme.

Kommentointi on suljettu.