Melodia

Viime viikolla ilmestyi uusin lastenrunokirja. Vuodenaikojen melodia – leikkiväin runoja on uuden lastenrunokirjan nimi. Edelleenkin pampulakannet jotka ovat olleet jo kahdeksassa viimeisessä julkaistussa lastenrunokirjassani kansiformaattina. Mitäpä sitä ehkä parasta lastenkirjojeni kansi-ideaa turhaan vaihtamaan muuhunkaan. Miellyttävä on tämä kansiformaatti; ja tästä esim. pampuloiden värejä muuttelemalla on voinut ammentaa monenlaisia lastenrunokirjoja.

Ja kaikissa uusimmissa lastenkirjoissani, esim. nimenomaan juuri mainituissa, ovat valokuvat sivuilla jotka ovat kaikki näppäämiäni, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, lintu, kukka, myös eläin ym. valokuvia. Jokaista lastenrunoa tukee siis kirjoissani/kirjoissamme kuva.

Ja Vuodenaikojen melodia -kirjan lastenrunoja löytyy täältä blogista siis uusimpia lastenrunoja aika monta vaikka kirjassa on myös muutama runo joita ei täältä blogista kuitenkaan löydy. Mm. huomasin ettei ollut soveliasta lastenrunokirjan viimeistä runoa niin piti runoilla tähän kirjaan uusi tähän sopiva lastenruno Lokkeja joka onnistui mielestäni mainiosti. Vähintäänkin kahdesti aikaisemmin on käynyt sama tilanne ja noina runoilujen puurtamisissa kuitenkin mielestäni viimein lastenrunot onnistui vaikkakin oli paljon enemmän säätämistä versioissa. Parasta on ensin kirjoittaa riittävän paljon runoja jolloin löytynee kaikki runot teokseen.