Joulukalenteri 13.12. Kotimatka -paras matka?

Hei taas,

Maajoukkueleiri takana ja kotimatka edessä. Vielä sunnuntain tehointervallit tuli tehtyä, ja takareisivaivainen Kirsikin treenasi leirin harjoitukset läpi viimeistä vetoa lukuunottamatta kokonaan. Hyvässä vauhdissa ollaan syksyn peruskuntokauden jälkeen. Ainakin silmämääräisellä vertailulla lajitovereiden tekemiseen. Vähän kaikkea nopeudesta, lihaskunnosta ja voimasta aina määräintervallivauhteihin tuli harjoitettua, joskin melko tuoreena kotimatkalle kuitenkin päästiin. Treenit pääsee jatkumaan kevyemmän päivän jälkeen aikalailla normaalisti. 20151213_134437

 

Matka Pajulahdesta Kuopioon on hieman pitkähkö ja parin päivän vuoksi ei kenties kannattaisi edes lähteä ajelemaan tuonne asti. Varsinkin kun olosuhteet harjoittelulle ovat kunnossa myös kotikaupungissa. Urheilijoille on kuitenkin tärkeää hyvien treenien lisäksi myös sosiaalisten suhteiden hoitaminen ja valmentajankin on tarkoitus oppia näillä reissuilla jotain uutta.

20151211_162724Kuvassa tasotestin ohjeita ja osin vetoaikojakin. Näissä jaksettiin olla pahemmin kisaamatta ja juostiin tavoitevauhtia, toisin kuin alla olevan videon lasketteluvedossa.

 

-Olli