Joulukalenteri 15.12.

Moi.

Jouluun enää reilu viikko, eikä Teneriffan leirin alkuunkaan kuin vajaa kolme, mutta treenit sen kuin jatkuvat. Viikko numero 51 eli jouluaattoa edeltävä viikko alkoi maanantaille tuttuun tapaan aamun herättävällä treenillä ja illan nopeuspainotteisella treenillä, joskin hieman päivitetysti. Ohjelma sisälsi mm. 40 ja 60 metrin kelkkavetoja ja yhden 100m vedon, sekä loppuun loikkaamista pehmeällä. Treenissä tarkoituksena oli juosta  hyvällä tekniikalla ja napakalla kontaktilla, blogin nimen mukaisesti tottakai.

Nopeustreenin 100m veto(yllä) ja porukalla juostu 80m veto(alla). Juho ja Kirsi puuttuivat….

Tänä aamuna oli vuorossa kontrastivoima harjoitus, jossa teimme esimerkiksi puolikyykyn jälkeen muutaman terävän tankohypyn. Hitaiden liikkeiden välille oli tarkoitus tehdä siis jotain terävää. Maastaveto sarjojen välillä teimme kontrastina kuminauhatakareidet, joissa makaamme patjalla mahallaan kuminauha molempiin nilkkoihin kiinnitettynä. Idea oli tehdä ikäänkuin kantapäät pakaraan juoksua mahdollisimman nopeasti 20 toistoa. Kuminauhoista kiinni pitävän henkilön on tarkoitus pitää nauha kohtuu tiukalla ja hieman kiristää tehtäessä.  Voimaosion jälkeen heräteltiin jalat aitahypyillä 2x4x4 aitaa. Loppuun lyhyt keskivartalo osio vatsat, selät ja kyljet kaksi kierrosta.

 

Norsu loikkimassa nopeustreenin päätteeksi.

 

Lopuksi vielä tontut hyppimässä aitoja kontrastivoima treenin jälkeen.

 

Pakkaset ja treenit alkavat kiristyä, mutta mieli on korkealla. Johtuuko se treeneistä vai joulusta, sitä emme tiedä. Hyviä viimeisiä joulun odotus viikkoja toivottaa Napakka Kontakti.

-Ville