Joulukalenteri 17.12. Joulutunnelmaa?

Moikka,

Joulu lähestyy ja joululahjat ovat vielä hankkimatta. Pikkujouluissakaan ei ole tullut vielä käytyä kertaakaan. Hallilla on tullut vietettyä aikaa sitäkin enemmän, varsinkin kun yksi nuorisovalmennuryhmien valmentajistamme on tarvinnut paikkaajaa koko joulukuun ajan. Joinain päivinä olen siis ollut hallilla ennen kahdeksaa ja työpäivä on loppunut samassa paikkaa seitsemän jälkeen illalla. Toki välillä olen pyörähtänyt muuallakin töissä – paperipinon luona. Osansa väsyneestä fiiliksestä ovat sitten tietysti saaneet urheilijat, joille on helppo valmentajan ärähdellä -kun nyt sattuvat olemaan siinä lähellä. Kiitos että olette jaksaneet!

Tänään kuitenkin saatiin käyttää runsaasti aikaa ns. ”täytetreeniin”, jossa tehtiin lämmitellen teknisiä asioita ja kevyttä voimaharjoittelua, yläkropan voimaa sekä muutama rento hapoton 80m veto. Muutoinkin viikonloppu alkaa lähestyä ja luminen maa saa aikaan jouluisemman tunnelman. Lauantaina mennään treeniporukalla illalliselle, mikä on mukava juttu. Ehkä ne lahjatkin ehtii vielä hankkia!

Videolla malliksi RV-tekniikkaa, joka tuntuu jostain syystä paljon paremmalta kuin näyttää. Samat virheet siellä toistuu kuin urheilijoillakin. Ei ihme ettei suorituksen näyttäminen auta :)

-Olli