Joulukalenteri 4.12.

Hei,

Kalenterin neljäs luukku aukeaa jo heti aamun treenien jälkeen. Pohjois-Savon urheiluatemian aamutreenit pyörivät kolmesti viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ja silloin on aina paljon porukkaa tekemässä yhdessä treeniä. Tänään urheilijoita oli normaalia vähemmän jostain syystä paikalla, mutta erinomainen tekniikkalämmittely ja määräintervallit saatiin vedettyä.

Tänään viimeistä kertaa 150m vetoina, jatkossa sitten juostaan pidempinä pätkinä. 2x8x150m/1,5min/3,5min hujahti jo rennosti aika hyviä vauhteja, vaikka hallivarausten vuoksi etukaarretta juostiinkin joka toinen veto väärään suuntaan.  Videolla mennään vielä alkulämmittelykiihareita.

 

Nythän HIIT harjoittelu on kovasti tapetilla ja trendikästä, mutta intervalliharjoittelua on käytetty urheilijoiden harjoittelussa pian jo vuosisadan verran, joten mistään uudesta ilmiöstä ei ole kyse. Kuntoilijalle valmentaja suosittelee kuitenkin malttia intervallijuoksuissa -ei yli kahta kertaa viikossa ja mukana pitää olla sitä tasavauhtista treeniä myös runsaasti!

Näillä eväillä viikonlopun viettoon, jota meidän ryhmän pojat viettävät jalkapallon parissa! -Olli