Kohti kesää!

Kohti kesää!

Hallikausi on paketissa ja se onnistui jokseenkin ottaen huomioon armeijassa olon. Asetin itselleni joitain tavoitteita joista osa toteutui. Onnistuin juoksemaan hallissa uuden halli PB:n ja alittamaan 49 sekuntia. Lisäksi sm- mitaleita tuli kaksi. Toki ne olisivat voineet olla erivärisiä, mutta olosuhteita huomioiden hopea ja pronssi eivät huono suoritus ole.
Nyt olemme jo päässeet aloittamaan valmistautumisen kohti kesää. Ensimmäinen viikko meni totutellessa, lähinnä lenkkiä, voimistelua ja uusien liikkeiden testausta. Kuitenkin tänään aamulla aloitettiin vanhalla kunnon kuntopiirillä. Sarjojen välissä ruotsalaistyyliin muutamia 100m vetoja.
Nyt matkalla takaisin Santahaminaan pitkän tauon jälkeen ja huomenna paluu arkeen lähtemällä metsäleirille. Metsästä lähdetäänkin suoraan jatkamaan harjoittelua pajulahteen 400m maajoukkueleirille. Leirin jälkeen reilu viikko menee odotellessa kunnes lähden kuunlopulla portugaliin kuukaudeksi. Gordossa voi ajatukset suunnata täysillä harjoitteluun ja sittenkun suomeen paluu koittaa, uusi kilapilukausi onkin jo lähellä ja mies täydessä tikissä. ;) -Juho

20160314082505

800m SM-hopeaa.

Tammikuussa Teneriffalla valmistautumassa hallikisoihin!