Kaikki treenivaatteistani

Moi vaan kaikki! Tänään ajattelin esitellä treenivaatteitani, eli vaateita joita käytän cheerleading harjoituksissani.
Aloitetaan vaikka shortseista! Nike pro shortseja käytän yleensä, mutta kyllä minulla, niin kuin varmaan kaikilla cheerleadereilla löytyy kaapista myös parit perus cheershortsit, heh.

001
002
007

Sitten vuorossa olisi urheilutoppini / urheilurintsikkani, miksikä niitä nyt haluaa kutsua. Kahdet on H&M:ästä ja yhdet Niken. Niken urheilutoppeja haluasin vielä lisää, ja aion niitä kyllä vielä ostaa!

008

Seuraavaksi näytän teille vaikka paitojani. Eli puolet paidoistani olen ostanut / saanut kisamatkoiltani, ja puolet paidoista on joukkuepaitojani. Cheer paitoja minulla hirveästi ei ole, mutta neljälläkin pärjää ihan hyvin.

004
003

Ja viimeiseksi, mutta ei todellakaan vähäisemmiksi jäi itse cheerleading kenkäni! Eli itselläni oli ennen hyvin suositut Kaepat, mutta kun kenkäni jäi itselleni pieniksi, halusin ostaa jotkin enemmän ”kuuluisat” kengät joten päädyin Nfinityihin. Vaikka kengät oli aika kalliit, ne ovat kyllä ihan hintansa arvoiset!

006
005

Kiitos kun luit postaukseni, ja toivottavasti tykkäsit! Ja jos haluatte kysyä jotain itse cheerleadingistä, kysykää ihmeessä! ♥︎