”Alaston totuus”

Meitä kovasti kovistellaan noudattamaan virallista ja tutkittua tietoa jota viranomaiset meille kansalaisille tuottaa. Se on hyvä ja oikein.

Kun asioilla on aina ainakin kaksi puolta, joillakin asioilla puolia on enemmänkin, niin kirjoitan joitakin esimerkkejä.

Nythän on viranomaisten laatima rokotusohjelma, jota täytyisi kaikkien noudattaa muuten seuraa terveysriskejä. Toisaalta viranomaisten taholta on todettu ettei kännykän käyttö aiheuta terveysriskejä.

Kumpaakaa väittämää ihan kaikki eivät usko ja siitä heitä syyllistetään, mutta olisikohan näitäkin väittämiä ihan tervettä epäillä.

Minäkin muistan hyvin ajan kun uskoteltiin tupakan vaarattomuutta. DDT-tuholaismyrkky, Suomessa tunnettiin paremmin Täystuho nimellä, sellainen rasia oli jokakodin varustus. DDT:n keksijä sai lääketieteen Nobelin palkinnon. Sekin aine todettiin vaarattomaksi. Silikoni implantit on todettu vaarattomaksi. Kuinkahan paljon nämä ovat surmanneet ihmisiä ja muuta elollista olentoa sitä tuskin tietää kukaan.

Nykypäivänä alkaa olla mahdottomuus saada oikeaa ihmiselle tarkoitettua ruokaa. Monet raaka-aineet ovat E-koodeja ja arominvahvisteita täynnä. Kevyt tuotteet ovat synteettisillä makeutusaineilla makeutettuja. Ei ole mikään ihme että allergiat lisääntyvät ja hormonitoiminta on sekaisin, nehän ovat kehon luonnollisia puolustusreaktioita ja hätähuutoja.

Minun vatsani on ilmoittanut monta kertaa: Nyt sinä saamarin ukko laitoit vatsaan täyttä paskaa. Silloin minun on tihrusteltava pakkauksista, E 951 Aspartaami (synteettinen makeutusaine), E 952 Syklamaatti (synteettinen makeutusaine) jne. Sitten minun on pyydettävä vatsaltani anteeksi ja luvattava parempaa:

Lähijärvestä itse pyytämää pikkukalaa ahventa ja särkeä. Omasta kasvimaasta porkkanaa, retiisejä, tilliä, herneitä (kaikki luomua).  Kuohukermaa luomu ( ei lisäaineita) ja ruususuolaa. Käsikäyttöisellä lihamyllyllä kalat ruotoineen jauhetaan kahteen kertaan, toisella kerralla vihannekset mukaan. Siitä kun kuohukerman  ja mausteiden (oman maun mukaan) kera tekee pihvejä ja paistaa luomuvoin ja luomuoliiviöljyn seoksella paistinpannulla. On aitoa ruokaa. Ukon ja akan vatsa on tyytyväinen.

On sanonta ”alaston totuus” mitähän silläkin tarkoitetaan?

Kommentit

 • plokkariukki

  Veikon tutkimus lienee puolueeton, ei kenenkään toisen maksama ja tilaama, joten uskon täysin lopputuloksen todenperäisyyteen. Kohta lähden keräämään mökkitontilta luomumarjoja ja kanttarelleja, jo vain ariukinkin suu ja massu niistä tykkäävät. Eilen pistelin napaani sorsajahdissa ”ampumiani” haukifileitä ilman lisäaineita ja antibiootteja.

  • Veikko Kastinen

   Joo,Ari kyllä voin taata että kenenkään tilaama ei ole.
   Kalapihvitehdas on emännän, jossa minä toimin työmiehenä ruokapalkalla. Tuotanto menee omaan pakastimeen. Laajennusta ei ole suunnitelmissa.
   Kurmet ruokaa on sinunkin ruokalistalla.

 • Mustamies

  Kun olen aikaisemmin syntynyt, kun moni muu, niin olen myös monet yhteiskunnan vaatimat lääkitykset kokenut.
  Lapsena ollessani oli ”Hotapulveri” lääke jota otettiin joka vaivaan, sitä mainostettiin: Ota Hota niin kivut loppuu !
  Työelämässä 1950 – 1965 vuosina kuvattii keuhkoni krögtenissä joka vuos, sitten kuvaukset kiellettiin, kun ne todettiin vaarallisiksi.
  Näin Mualima muuttuu Eskoseni !

  • Veikko Kastinen

   Ota Hota niin ei pakota. Hyvä että on Mustamies muistuttamasta siitäkin lääkkeestä. Hotapulverin uhreja ei ole tilastoitu, ainahan ihminen johonkin kuolee.
   Hyvin muistan minäkin Hotapulveri miehet, oliko kivut henkistä vai fyysistä. Kipu kuin kipu, lievitystä haettiin ja jäätiin koukkuun.

Kommentointi on suljettu.