Antibiootit pelastavat, mutta tuhoavat elämää

Lääkkeet ovat ainoastaan hyviä, näinhän meille on opetettu ja lääkehuolto kuuluu kaikille.

Bakteerit, virukset, sienet ja muut hirvitykset mitkä meissä asuu pitää tuhota, pommittaa antibiooteilla hengiltä.

Minä ja antibiootit olisi liian pitkä tarina kerrottavaksi. Sen voin sanoa että jossakin elämänvaiheessa ”pötsini” oli niin sekaisin kuin olla voi. Käytännössä en voinut syödä mitään ravintoaineita en esim. marjojakaan. Söin vaan antibiootteja ja tarpeeksi kun olin sekaisin, niin siinä menivät vielä kaikki muutkin elämää tuhoavat aineet. Kun ”pötsi” on sekaisin, niin pää ja koko ihminen on sekaisin.

Tulin järkiini ja pyysin anteeksi ystäviltäni bakteereilta, viruksilta ja sieniltä niiden tappamista. Aloin syödä varovaisesti kaikkea missä näitä ystäviäni oli. Sekin on pitkä tarina.

En ole kolmeenkymmeneen vuoteen syönyt yhtään antibioottikuuria ja nyt voin hyvin.

En tietenkään voi tietää kuin tämän päivän, huomenna voi olla vaikka toisin.

Antibiootit ovat pelastaneet monen ihmisen hengen, se on varmasti kiistaton tosiasia. Mutta antibiootit ovat myös vammauttaneet monet ihmiset loppuelämäkseen.

Tervetuloa minuun ystäväni bakteerit, virukset ja sienet. Yritetään elää rauhallisesti ystävinä. Kuoltuanikin te teette minulle viimeisen palveluksen hajoittamalla maallisen asuinpaikkani (keho/ruumis) mullaksi, jos en sitten muutu suoraan tuhkaksi.

Sitäpaitsi ilman bakteereja, viruksia ja sieniä ei olisi maapallolla minkäänlaista elämää.

Kannattaa syödä mahdollisimman luonnonmukaista ruokaa, joka tässä muunnellussa ja keinotekoisessa maailmassamme on tietenkin todella vaikeaa. Suomen vielä puhtaat metsät, luonnonniityt ja vedet (järvet) tarjoavat varsinkin kesäisin ihmistä elvyttävää evästä.

Kannattaa harkita milloin antibioottien käyttö on välttämätöntä ja milloin niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä.