Ehkäpä järki voittaa

Meillä ihmisillä lienee ajatus että me kykenemme vaikuttamaan elämäämme ja niinhän se lieneekin että olemme oman onnemme seppiä. Mutta mistä tulevat pandemiat ja luonnonmullistukset.

Mistä tulevat johtajat jotka ottavat vallan, vai luovutetaanko me ihmiset valta näille johtajille jotka ryhtyvät meitä alistamaan ja kahmimaan kaiken maallisen hyvän ja jos eivät satu niitä saamaan suuruudenhulluudessaan räjäyttävät koko ihmiskunnan taivaan tuuliin. Sellainen on ydinsota ihmiskunta häviää olemattomiin, johtajien suuruudenhulluuden myötä.

Vai olisimmeko kaikki maailman ihmiset niin viisaita että sodat lopetettaisiin ja elettäisiin rauhassa. Sodat vahingoittavat kaikkia ihmisiä. Eikö maailman ihmiset saa aikaan sellainen yhteys jossa perustettaisiin maailman ihmiset järjestö jota johtajienkin olisi pakko kuunella.

Näinkin voisimme maailman ihmisinä sanoa: Avatkaa silmänne ja katsokaa te tuhoatte lapsenne,puolisonne, elämänne ja itsenne, teistä jää historiaan vain täystuhon merkki.

Pakkohan se on uskoa ettei kukaan halua sentään täystuhoa. Rohkeasti eläminen on paras vaihtoehto. Ehkäpä se järki voittaa.

Pahuutta ei tarvitse kieltää, eikä sitä tarvitse pelätä, se on vain otettava huomioon, joku viisas on niin sanonut en vain muista kuka.