Elämä on valintoja, vai onko

Elämä on valintoja, paitsi nyky-yhteiskunnassa tietotekniikka on ottanut hirtto-otteen ihmisestä. Nelihenkinen perhe maksaa pelkästään super-hyper-liittymistä kymmenessä vuodessa keskihintaisen auton hinnan. Onko ne sen arvoisia? En tiedä. Minäkin maksan, vaikka käyttöni on minimaallista. Mikä se sitten ottaa kupoliin. No se etten kykene tekemään omia ratkaisuja. Heittää hevonkuuseen nämä älyttömät vehkeet ja aloittaa kulkemaan Pentti Linkolan viitoittamaa tietä.

Tiedänhän minä että oli vain yksi Pentti Linkola, eikä minusta ole hänen tietään kulkemaan, eikä valitettavasti ole enää kenestäkään, siksi olemme hirtto-otteessa. Pystyn vaan tällaisia säälittäviä kirjoittelemaan. Helpottiko? No vähän. En voi mitään sille tunteelle ”että meitä viedään, enkä tiedä kuka vie ja minne”.

Kommentit

  • plokkariukki

    Samaa olen monesti miettinyt Veikon kanssa, entä jos? Pentti Linkolalla oli hyviä ajatuksia, mutta tehdäkö elämä vielä vaikeammaksi läheisille vaikkapa heittämällä kännykkä Suonteeseen, mäne ja tiijä.

  • Veikko Kastinen

    Eipä taida paljon auttaa kännykän heittäminen Suonteeseen, siellä on kyllä aikamoinen määrä pudonneita, jos joskus niitäkin tutkittaneen.
    Lasten huonot motoriset taidot ja liikkumisen haluttomuus on huolestuttavasti lisääntynyt. Älypelien ääressä istuminen, silloin kun pitäisi harjoitella motorisia taitoja (herkkyysikä) on kansantautejamme.

Kommentointi on suljettu.