Ethän alistu orjaksi

Ihminenhän on kehittyessään nykyihmiseksi läpikäynyt orjatalous järjestelmän jo aikoja sitten.

Nyt näyttää että orjatalous tulee ”iloisesti” ja vastaanpanematta. Orjahan haluaa todistaa olevansa parempi kuin on, siksi kaikkeen suostutaan.

Isäntinä ovat koneet, sillä koneet ovat etevämpiä ja vahvempia kuin ihmiset. Koneet ovat alistaneet ihmiset. Meidän on toimittava niin kuin ne määräävät, mitään luovaa ratkaisua ne eivät hyväksy, on kiltisti painettava sitä nappia mitä se määrää. Ajattelemaan on turha ryhtyä, siitä ei tule muuta kuin lisää ongelmia ja käsillähän me emme osaa tehdä enää mitään.

Koneelle joudutaan kohta ilveilemään saadaksemme ruokaa, opettelemaan nälkäilveily jne. Häpeä ja ole nälässä sinä joka et sitä ilveilyä opi, eikä kone sitä hyväksy.

Meidän on koottava vapautusjoukot tuhoamaan orjuuttajat, rakkauden ja ihmisyyden nimissä.

Eteenpäin, ei saa jäädä koneen alle makaamaan!

Kommentit

 • Mustamies

  Sitähän tämä mualiman meno nykyjään on, kuten Veikko sanailee.
  Charles Chaplin oli koneen orjana jo 1936 v. ”Nykyaika elokuvassa”, Chaplin oli jo silloin aikaansa edellä.
  Nyky-aikana äly-puhelimet käskyttää meittiä, en tiijjä uskaltaa niille paljonkaan vastaan panna.
  On se äly-puhelin vuan sellainen pieni-veitikka joka on jo pikkulastenkin taskussa, heti kun laps jättää äitinsä rinnat, niin lapsen on suata
  äly-puhelin.
  Onneksi äly-puhelimet on meleko pieniä, mutta oottakeehan, kun oikeet Robotit tulloo, niihin kanssa ei kannata ennee leikkiä. Sitten ihmisten pittää tehhä kaikki niinkuin Robotit määrää !

  • Veikko Kastinen

   Kohtahan me ollaan pelkkiä koneen osia. Luova ajattelu taantuu.
   Koneitten, pelien ja mitä ne on ne koodaajat, voivat vielä ajatella ja ollakin hauskaa kehitellä uutta meille tavan ihmisille ”orjille”. Me emme sitten saakaan ajatella. Minä pullikoin vastaan. En halua tulla koneeksi tai sen osaksi. Haluan olla ihminen.
   Jospa se Caplinkin tulee mukaan vapautusjoukkoihin.
   Tulethan sinäkin Mustamies.
   Mennään kaikki erikoisen erikoiseen Soteen valittamaan että meillä on kaikkien koneitten aiheuttama allergia ja apua on löyvyttävä.

 • Ari Niemeläinen

  Pieni halkomakone on päivän sana. Apuna vinot tasot (koneita nekin), joita pitkin vierittelen paksuja pöllejä koneen ”kitaan”. Tosin molemmat ed mainitut vain Arin pikku orjia ja apulaisia. Ennen niin rakas kirves on heitetty nurkkaan käsiongelmien takia. Tuossa souvissa läppärit ja kännykät kuin muukin turhuus unohtuu ja kroppa sitten illalla on, ah niin ihanan kippee, että tietää saaneensa aikaan jotakin.

  • Veikko Kastinen

   Hyvää puusavottaa vaan Ari. Onhan se tietennii kirveenkin keksiminen ollut edistystä, saatikka halkomakone. Mutta joka keksinnöllä on kääntöpuolensa, mikä on hyväksi, mikä huonoksi ja kenelle hyväksi, kenelle huonoksi.
   Toista kone auttaa, toista huonontaa.
   Ei oo elämä heleppoo jos ei vaikeetakkaa.

Kommentointi on suljettu.