Formuloihin synteettistä

Ihminen on bioenergialla toimiva, niin kuin kaikki muutkin eläimet. Eläimet tankataan luonnonmukaisella ravinnolla. Ihmiselle sopii mikä tahansa maapallolla luonnollisesti kasvava ruoka-aine, siinä poikkeaa monesta muusta eläimestä.

Formuloihin laitetaan synteettistä eli keinotekoista öljyä. Ihmiseen on parasta tankata mahdollisimman aitoa ja käsittelemätöntä luonnon raaka-aineista puristettua öljyä.

Jos ruokamme olisi aitoa käsittelemätöntä luonnon kasveja, tai lihaa tai kalaa, uskoisin ettei allergiaa olisi. Miksi kehomme ei hyväksyisi tarvitsemiaan rakennusaineita?

Miksi kehomme hyväksyisi kemikaaleja? Eihän se sellaisia tarvitse. Mihin ihmisen keho tarvitsee säilöntä- ja torjunta-aineita?

Myrkyt kerääntyvät maksaan ja munuaisiin, ne pystyvät kyllä käsittelemään jopa kilokaupalla myrkkyjä, mutta raja tulee kyllä vastaan.

Olisi jokseenkin helppoa ja yksinkertaistakin elää terveellistä elämää esim. luonnonmukaista kasvisravintoa maapallolla voisi kasvattaa helposti ja kaikille ihmisille riittävästi. Silloinhan maailmamme olisi uudesti luotu ja me eläisimme paratiisissa. Eipä taida sellaista luojaa löytyä ihan huomiseksi. On mentävä kauppaan ja tihrusteltava ravintoaine pakkauksista E-koodeja (lisäaineita).