Heinähupaa

Kaikki uudet keksinnöt, teknologia kehitetään helpottamaan ihmisen toimia niin ettei ihmisen tarvitse tehdä mitään kuin katsella kun robotit tekee. Eli helppoa kuin heinänteko, eihän se heinänteko ollut tosin helppoa. Olisikohan sanonta siitä ettei heinänteossa tarvinnut stressata eikä aivojaan äärirajoille pinnistellä. Nyt kun näitä koneiden ohjeopuksia lukee, tulee heinänteko mieleen.

Kyllähän heinänteko nykyihmisenkin kuntouttaisi ja stressin poistaisi. Siitä vaan kehittämään liikeideaa maaseudulle. Kun koneäly lisääntyy ja ihmisen ei tarvitse edes aivojaan käyttää, niin heinäntekoon kannattaa keksiä tehtäviä joissa joutuu vähän puntaroimaan että mitenkäs tämä ja tämä tehtäisiin.

Eikö muka hyvä liikeidea, me ihmisethän kasvamme rasittamalla henkeä ja kehoa, sielua ja ruumista.

Nykymenolla me kasvamme vain leveyssuuntaan.

Kommentit

  • plokkariukki

    Juostaan juoksumatolla ja mennään kuntosalille kuntoilemaan. Hyvä tietysti että edes jotenkin saadaan läskit liikkeelle. Se kai se monelle tärkeää on ettei saa raitisilmamyrkytystä ja eihän niitä upeita treenikamppeitakaan ja mahdollisia lihaksia kukaan siellä heinäpellolla näe. Moni kone on ammattilaiselle hyödyksi jos homma täytyy yksin tehdä kun kenellekään ei nykyään nämä esimerkiksi maatilahommatkaan ainakaan kelpaa, kai nämä niitä paskahommia on.

Kommentointi on suljettu.