Hyvän/Pahan opettajat ja Rakkausasioita

Ajattelen kirjoittavani vain itselleni, että minäkin jotakin oppisin ja ehkä viisastuisinkin, olisihan tuo jo korkea aika Miesten elinikä ei taida vieläkään kovin korkea olla.

 

Me jokainen ollaan välillä opettajia, välillä oppilaita roolit vaan vaihtuu, emmekä niitä rooleja mitenkään tietoisesti vedä Nämä yksinkertaiset esimerkit olen kokenut tällä viikolla: Kohtaan hirveän ilkeän ihmisen ja autolleni on tehty ilkivaltaa. Tottakai suutun, mutta voin myös ajatella; siinäpä hyvä opettaja ilkeydestä, opin siitä joko tekemään ilkeyttä, tai niin etten ikinä halua toiselle olla niin katala.

Kohta tapaan pyyteettömän avuntarjoajan joka tarjoutuu auttamaan, eikä säästele vaivojaan, eikä hinnoittele apuaan; paras opettaja hyvyydestä. opin siitä jos opin, no aika kovakalloinen olen jos oppi ei mene perille.

 

Suomalaisten parien seksielämää on tutkittu: Nuorilla pareilla stressi ja huolet painavat ja elämässä muut asiat vievät aikaa. Vanhemmilla taas terveysasiat huolestuttavat.

Huolista huolimatta hyvää alkavaa juhannusviikoa ja keskikesän juhlaa. Laitetaan rakkauden lihakset toimimaan niin ylä- kuin alapäässäkin, etteivät surkastuisi.