Ihan itepalvelua

Nykyisin on itepalvelu tullut muotiin, onko se hyvää vai huonoa palvelua, siitä vastaa vain jokainen ihan ite. Kaupassakin voi käydä keskustelua että ostanko minä uudet housut vai en. Itepalvelukauppias minussa yrittää saada ne minut ostamaan, muttta itepalvelu minä sanoo että minä en niitä tarvihe, minullahan on housut jalassa.

Itepalveliaana voi olla opettajana ja oppilaana ihan ite, siinä ainakin tuntuisi etttä oppisi tuntemaan ihan itensä ja se onkin jo suurta oppimista. Moni ei tunne kuka se ihan ite on.

Minkälaista olisi itepalveltu Jumalanpalvelu sunnuntaisin kirkossa, voisikohan siinä pitää ihan ihteään miellyttävän saarnan.

Lääkärin vastaanotolla voi olla itepalvelua, silloin lääkäri ainakin tietäisi ja tuntisi minun kaikki töllöntyöni millä minä terveyttäni horjutan. Useammalle se ihan ite lääkäri varmaan sanoisi  että elä hyvä ihminen stressaaa itseäsi niin paljon.

Kommentit

  • Matti

    Tässä yksi päivä luin uutisen, että täysi itsepalvelukauppa on jo olemassa. Siellä ei ole henkilökuntaa ollenkaan.Tavarat ovat lasiovien takana ja asiakkaalla on avain, / kortti jolla saa oven auki ja pääsee valitsemaan ostoksensa. En lukenut sen enempää sillä kertaa, joskus toiste sitten.

  • Veikko Kastinen

    Kiitos Matti kommentistasi ja onnistuneita ostoksia sellaisesta ”kaupasta”.

Kommentointi on suljettu.