Itse aiheuttamani kehon oireet

Merkit siitä ettei keho kestä=allergiaa. Mutta mitä keho ei kestä? Ajatuksiamme? Tunteitamme? Vihan ja raivon tunteita kuulemani mukaan puretaan sosiaalisessa mediassa, tai lietsotaan lisää, miten sen itsekukin ottaa.

Ruoka-aine allergia oli minullekin tuttu käsite ja ehkä oli helpoin selitys kehoni oireille. En voinut syödä edes puhtaita luonnon marjojakaan, mutta antibiootteja söin melkein jatkuvana kuurina, sitten vielä pirtua ja pontikkaa join niin että suolisto oli varmasti puhdas bakteereista. Sitten minulle sanottiin, sinulla on ruoka-aine allergia sille ja sille ruoka-aineelle.

Tulin järkiini, minun kehoni ei muka kestä ruoka-aineita? Siis ruokaa se ei kestäisi? Oli pakko tulla järkiini, lopettaa antibioottien syönti, lopettaa kemikaaleilla elimistön myrkyttäminen, lopettaa myrkylliset ajatukset ja itkeä itkemättömät itkuni.

Nyt kehoni ei kestä säilöntä- ja torjunta-aineita, eikä kaikenmaailman muunneltuja ja muokattuja ruoka-aineita. Puhdasta Jumalan ”viljaa” kiittää maksani, munuaiseni ja luustoni. Kannattaa pitää huolta erityselinten= maksan ja munuaisten kunnosta syömällä mahdollisimman puhdasta aitoa ruokaa.