Jännityspäänsärky

Elämää eläneenä ja paljon virheitä tehneenä tulee tehtyä havaintoja meistä ihmisistä.

Kaikkein yleisin lääkärin tekemä diagnoosi lienee Tension neck eli jännityspäänsärky. Lapsena minullekin sellainen annettiin. Särkylääkkeitä söin, eivät auttaneet, maha vaan meni sekaisin. Psyykenlääkeitä söin, menin aivan sekaisin. Jossakin vaiheessa ymmärsin ottaa elämäni omaan haltuuni, enkä siitälähtien ole lääkkeitä tarvinnut, Luojalle kiitos.

Tämän päivän ongelmiin haetaan ratkaisua teknologiasta ja digistä, oli ongelma melkein mikä hyvänsä.

Ihmiskunnalla on valtava ylipaino-ongelma ja ihmiset eivät enää lisäänny. Lisääntymiseen vaaditaan hyvää kuntoa.

Ei siinä kauankaan tarvitse peukalotöitä tehdä, kun menettää kyvyn hikitöiden tekemisen riemuun. Hikityöt kunniaan.

Ainut tunteita herättävä on uusi tekninen laite jossa on ihastuttavat AB- ominaisuudet ja sitten puolen vuoden päästä on ostettava uusi ABC-ominaisuuksilla oleva laite jne. Vaihtoarvo on nolla, sillä kuka sitä nyt ikivanhaa laitetta ostaisi. Ei mitään huolta, ei minun kirjoituksillani ole mitään vaikutusta kansantalouteen. Älylaitteiden vaihtajia riittää.

Jännityspäänsärkyyn on jumppaohjeita vaikka kuinka paljon. Lihakset toimivat supistuessaan ja rentoutuvat supistuksen lauettua. Lihakset tarvitsevat työtä.

Silloin kun ymmärtämättömyyteni hälveni ymmärsin että jännityspäänsärkyni syy on pelko ja pelon aiheuttamat vihan tunteet. Siitä se lähti-ELÄMÄ.

Oletko arvoisa lukija koskaan ajatellut mistä se ihmisen energia tulee ja minne se menee?

Kommentit

  • plokkariukki

    Jomotusteni syitä olen monesti pohtinut ja useimmat kolotukset ovat olleet, kuten Veikko sanot jännityksestä tai jostakin psyyken puolelta tulevia. Jännittäjä ja pilkunviilaajakin olen ollut joissakin asioissa. Johtuivatko sitten kaksi 90 %:n tukosta sepelvaltimoissa samoista syistä, kunpa tietäisi, vaan mitäpä minä tuostakaan tiedosta hyötyisin. Tänäkin aamuna klo 4.30 alkaneella aamulenkillä ajattelin vetäessäni keuhkot täyteen raikasta ilmaa ja hissukseen sen ulos puhaltaessani, että ”elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa” ainakin silloin kun on saanut tovin jatkoaikaa. Nyt tyhjentäessäni taloa turhasta tavarasta, mm. 3 tietokonetta yms. muuton takia, totean saman kanssasi Veikko, turhaa niin paljon turhaa on tullut hankittua ja säilöttyä.

  • Veikko Kastinen

    Totta on että kaikkea turhaa on tullut hankittua ja säilöttyä, niin tavaraa kuin asiaa mieltä rasittamaan. Ne kaikki ovat olleet turhaa.
    Virheitä ollaan tehty, kukapa ei.
    Etsin aikani syyllisiä ja löysin itseni.Olen antanut anteeksi. Elämä varmasti on oivallusta. Olla ihminen, ei hyvä eikä huono. Varmasti on kova homma tyhjentää taloa, voimia siihen. Sitten tulee uutta, iloa siihen.

Kommentointi on suljettu.