Kevät on rakkauden aikaa

Kevät on rakkauden aikaa, lisääntymisen aikaa,luonnossa tapahtuu. Mutta onko rakkaus ja seksi yhtä, voi ollakin, mutta näin ikämiehenä uskaltaa jo myöntää että rakkautta ei löydy seksistä. Rakkaus on sielussa, sängyssä tai luonnossa seksi.

Ne miehet ja naiset jotka hyppäävät sängystä sänkyyn eivät tule tietämään rakkaudesta mitään.

Toisten kontrolloimiset joita on milloin naisten huivin käyttö tai käyttämättömyys, tai samaa sukupuolta olevien rakkaus, niitä minä en ymmärrä ollenkaan, siis sitä kontrollia. Olkoon se minun ymmärtämättömyyttä.

Rakkaudesta tehdään paljon lauluja ja runoja, näin ikämiehenä sanon että rakkaus on enemmän vaikenemista kuin siitä meluamista.

Sitten on vielä itsensä rakastaminen, ei omahyväisyys vaan oman kehon rakastaminen, ettei tahallaan sitä vahingoittasi jota varmaan jokainen tulee tehneeksi. Minä ainakin nuorena olen kohdellut kehoani hyvin huonosti, nyt sen tunnen ja ymmärrän, nuorena elin kuin viimeistä päivää ja niitä viimeisiä päiviä oli paljon. Nyt ajattelen että voi poika rukkaa, paljon pahaa itsellesi teit, hyvän jätit tekemättä.

 

Kommentit

  • Matti

    Kyllä se näin on, kuten kolumnissa sanotaan, kesä on rakkauden aikaa. Mutta kyllähän se käy myöskin ympäri vuoden ja seksi siinä sivussa on kuten jälkiruoka. Ei siinä ole mikään kellon-ja vuodenaikoihin sidottu tapahtuma. Mutta näin keväällä kun kuljette puistojen lähettyvillä ja kuulette jotain erikoista, niin ettei käy kuten eräälle nuorelle parille : siinä tyttö sanoi poikakaverille, että kuuntele kuinka heinäsirkat sirittävät. Siinä hetken heidän kuunneltuaan poikakaveri sanoi, ei ne ole heinäsirkkoja, vaan vetoketjuja.

  • Veikko Kastinen

    Kyllä, ympäri vuoden rakkautta tarvitaan ja siinä sivussa seksiäkin.

    Ilman rakkautta ei olisi elämää.

    Kiitos Matti kommentistasi.

Kommentointi on suljettu.