Koneen/ihmisen lataus

Ikääntyntyvien ihmisten joukko kasvaa kaikissa kehittyneissä maissa. Mitä se kehitys sitten tarkoittaneekaan, koneita, automaatteja, robotteja, eli kylmää metallia. Osamme on olla koneiden osia, jopa niiden orjia, ei liene ihan totuus mutta uskoisin että tällaista tunetta meillä ikääntyneillä on ja jokainenhan ikääntyy, tänään syntynyt vauva on huomenna jo päivän vanhempi.

Eikö ihmisen elämässä ole muutakin kehitettävää  kuin digiloikat ja automaatiot. Miten olis fyysisen kunnon kehitys loikat, painon normalisointi loikat, vanhojen ihmisten elämänviisauden kunnioittamisloikat. Näitä kaikkia loikkia ovat niinsanotut kehittymättömät kansat pitäneet pyhinä ja joita ovat kunnioittaneet. Näitäkin loikkia vois Sote suunnitelmissa käsitellä.

Viisaita ihmisiä on Suomi pullollaan ja jokaisen kannattaa keskustella ja kuunnella omaa viisasta itseään. Koneen tankkauksen tai latauksen ja ihmisen latauksen eron jokainen varmasti ymärtää.

Kommentit

 • plokkariukki

  Uskomatonta mutta totta, täällä Pirkanmaallakin on muutakin kuin nämä digihärpättimet. Monta nuorta ja vanhaa ihmistä olen jututtanut lenkillä, ulkoloikallani ollessani. Aloitteen jutunjuurelle teen minä, mutta siitä se alkaa. Läheskään kaikilla ei ole kännykkä kourassa kävellessä, vielä on toivoa Veikko! Pyhäinpäivä voi olla myös toivon päivä!

 • Veikko Kastinen

  Eduskunnasta yle areenan lähetyksiä olen vähän katsonut. joku puhuu, toiset räplää älylaitteitaan, kuka kuuntelee? Suljen tietokoneeni,silloin ei minua häiritse se huono teatteri,teatterinharrastajana pystyn itse parempaan. Jos suhtautuisin positiivisesti ja rakastavasti laitteisiin, en huomaisi räpläystä ollenkaan, tai ihastuneena huokailisin. Vika siis on minussa.
  Maalilmassa on paljon isompiakin murheita kuin minun negatiivinen asenteeni.
  Hallitukselle täydet kiitokset että Suomessa on tehty kaikki se minkä politiikalla pystyy tekemään. Pääministerin kehonkielestä havaitsee että hän kuuntelee.

  Hyvä että rohkeana savolaisena teet aloitteita jutteluille. Harva ihminen kieltäytyy juttelemasta. Kyllä Ari, toivoa on.

Kommentointi on suljettu.