Luonnossa tarpeelliset hommat hoidetaan

Keväällä luonnossa tapahtuu. Muuttolinnut saapuvat lisääntymisalueilleen, oli ihmisten elämä millainen hyvänsä. Luonto on järjestänyt asiat niin että tärkeät asiat ja toiminnot tapahtuvat oli ihmisten järki missä hyvänsä.

Luonnossa yksikään naaras ei houkuttele urosta seksiin, vaan lisääntymiseen ja kun homma on hoidettu eli suvunjatkuminen turvattu, sillä hyvä.

Ihminen harrastaa seksiä ja siitähän sitä ongelmaa riittää. Draamaa jos jonkinmoista ja niitä selvitellessä se ihmisen elämä meneekin, vaikka sama perustarve eli suvunjatkuminen on ihmisnaarallakin.

Luonnossa ei esiinny joukkosurmaamisia, ne ovat ihmisten töitä. Rukoilijasirkka naaras saattaa kyllä syödä sulhonsa kun se on ensin hommansa hoitanut.

Hyvää kevättä. Laittakaa nuoret ja miksei entiset nuoretkin hormoonit liikkumaan ajatuksen ja tekojen avulla. Onhan tähän elämän surkeuteen löydettävä iloakin.

En ole kovin harras uskovainen mutta tällainen pyyntö voisi nyt olla paikallaan: Hyvä Jumala anna meidän ihmisten uskoa että me kykenemme elämään tällä planeetalla toinen toisiamme tappamatta.