Miehiset miehet ja kolesteroli

Suomen armeijan soturit, jos olette samaa mieltä puolustusministerin kanssa ettei kasviksilla jaksa armeijassa, vaan lihaa, makkaraa ja sotkun munkkeja on saatava, varautukaa siihen että jossakin elämänvaiheessa kolesteroliarvonne kohoavat ja joudutte lääkitykselle.

Olenhan minäkin miesten mies, verisiä pihvejä ja makkaraa vetänyt tullakseni vahvaksi ja jaksaakseni paremmin. Voin nöyränä sanoa etten tullut vahvaksi enkä jaksanut paremmin. Paksusuoli vaan tukkeutui ja tuli peräpukamat.

Kasvisteroidit ovat terveellisiä, mutta niissä on pieni mutta.

Kasvisteroidit ovat terveellisiä ja puolustusministeri toi hyvin esille sen pienen mutan. Kasviksista pitää osata tehdä monipuolisia aterioita ja oppia nauttimaan niiden mausta. Mikä sen parempaa kuin omasta maasta nostettu luomuporkkana, sen kun pyyhkäisee aamukasteiseen nurmeen ja eikun käkätintä kohti.

Se pieni mutta on vielä meidän miehisten miesten asenteissa–helvetin pupujen ruuan syöminen pistää vihaksi ja jos kovasti vihastuttaa, antakaa olla, se vihaisena syöminen nimittäin nostaa vaan kohonneita kolesteroliarvoja vielä korkeammaksi olipa ruoka mitä hyvänsä.

Olen itse sekakäyttäjä, siis kaikki ruoka kelpaa. Hyönteisiäkin tuli jo lapsena nälkään syötyä.

ps. Verestä mitattu kolesteroliarvo ei oikein kerro kehon ja verisuonten koko kuvaa. Veren mukana kiertävä kolesteroli ei aiheuta välttämättä mitään ongelmia, verisuonten seinämiin ja muihin kudoksiin kiinnittynyt kolesteroli sitä vastoin aiheuttaa. Lääkärin kanssa kannattaa ottaa asia puheeksi.