Ole mies, mene marjaan

Tänä syksynä? näyttää luonnonantimia tulevan runsaasti ja ne kypsyvät poikkeuksellisen nopeasti. Vadelmissa on jo kypsiä marjoja, mutta vielä runsaasti myös raakileita. Mustikan kypsymistä kannattaa vielä vähän odotella. Parhaat vitamiinit, hivenaineet, mineraalit ja syaniidit, eikun antosyaniidit (niihin ei kuole) ovat mustikan tummassa väriaineessa, ja täysin kypsässa marjassa.

Jos sinulla on mahdollisuus, mene naisesi kanssa metsään. Ole mies, marjanpoimijamies.

Kommentit

 • plokkariukki

  ..lisäksi kanttarelleja pusikot keltaisenaan ja hauki syö hurjana. Ei luulisi olevan eineestä pulaa, mutta onhan se kovvoo hommoo männä polovilleen mustikan etteen ja vielä luontoon itikoitten syötäväksi. Voipihan siellä metässä eksyäkkii jos kännykästä loppuu patteri ja mitä navikaattoreita ne nyt käyttääkään polulta sivuun kävellessään. Kannatta kokkeilla ja voi näitä herkkuja löytyä ihan huutomatkan piästäkin!

  • Veikko Kastinen

   Kyllä se mehtään on vuan könyttävä. Virtuaalimarjat eivät vielä aitoja voita.
   Minun navikaattori ei oo kanttarelleja löytänä, pitäsköhän keäntee sitä enemmän muata kohti.
   Hyviä evväitä luonto meille tarjoaa.

   • seijahamalainen

    Aika venkulaa se on, kun ajattelee, että luonnon supermarketti tarjoaa ilmaista luomuruokaa ja bonuksena kunnon ja mielialan kohennusta. Ei parempia tarjouksia tule mistään, mutta ei vaan kaikille kelpaa.

    • Veikko Kastinen

     Ja kun ajattelee miten hyvät jokamiehen oikeudet Suomessa on. Kuuluuhan niihin myös vastuu.

Kommentointi on suljettu.