Missä todellinen ennaltaehkäisy

Terveys- tai oikeammin sanottuna sairausbisnes on tuottoisaa. Siksi kehitetään aina vaan kalliimpia lääkkeitä ja geenihoitoja. Taidetaan jo lastentarhoissa ja esikouluista alkaen ryhtyä antamaan valistusta lääkehuollosta. Siten tulee avuttomia kansalaisia, jotka joka terveysongelmaan hakevat apua itsensä ulkopuolelta, asiantuntijalta, auktoriteetilta.

Todellinen apu ilman geenejesi ronkkimista löytyy niinkin läheltä kuin sisältäsi.

Todellinen elämänvoima ei löydy itsesi ulkopuolelta, ei hienoista sairaaloista, ei satojatuhansia maksavista lääkkeistä, ei geenikartoista. Se voima löytyy ja tulee sinun SISÄLTÄSI. Tätä olisi syytä esikoulusta alkaen opettaa. Säästyisi SOTE miljardeja.

Erilaiset elimistön pienet häiriöt ovat hyviä asioita. Miksi päätä särkee? Miksi vatsa ei toimi? Miksi sydän on levoton? Miksi on rauhaton mieli? Sinä tiedät vastaukset aivan varmasti, kun maltat kuunnella rehellisesti itseäsi ja sitten korjaat tilanteesi. Se on todellista sairauksien ennaltaehkäisyä.

Taitaapa tämä itsehoito ja ennaltaehkäisy tulla hyvinkin tarpeelliseksi, ainakin meille vähävaraisille, kun rahamaailma (pankit) haalivat sairaalat omistukseensa ja yhteiskunta ei pysty enää huippuhintaisia hoitoja maksamaan.

Kommentit

 • plokkariukki

  Hyvä Veikko! Lääkäri, pilleri ja terapeutti, näillä sitä suurin osa ihmisistä luulee ja uskoo paranevansa arjen haasteista, niitä kai nämä pikku jomotukset ja ahd.. eikun vit…kset ovat. En väitä etteikö ulkopuolinen apu olisi joskus hyväksi, jopa lääkkeet. Minä kieltäisin lääke-, hoito- ja kaikenmaailman luontaistuotemainonnan, näihin ihmiset helposti haksahtavat ja uskovat. Pieni satsaus itseen, omaan kuntoon sekä sosiaalisen verkon hoitoon parantaisi suurimman osan ”taudeista”. Pientä pilkettä silmäkulmaan ja hjumoria kehiin.Tämä on maallikon näkemys.

  • Veikko Kastinen

   Sinäpä se Ari sanoit. Ahdistukset ja vitutukset ovat jo sairauksia jos niitä kantaa koko ajan mukanaan. Jokaisella on täysi vapaus heitää ne vaikka hevonkuuseen, sanon näin koska on niistä aikalailla kokemusta.

 • Mustamies

  Mustamies kuiteskin vähän eppäilee sitä, että kukapa se ihteensä uskoo.
  Nykyään netistä löytää jokkainen kaikki omat ja naapurien sairaudet.
  Lääkäreiltä loppuu pian työt, jos kaikki immeiset ihtensä parantaa netin avulla !

  • Veikko Kastinen

   Mustamies on oikeassa. Meitä Ihteensä eppäilijöitä riittää. Eppäillä varmaan pittääkin. Mutta kukapa tuota minuakaan tuntee paremmin kuin ite, oon nimittäin elänä tämän ukon kanssa pitkälle yli kuusikymmentä vuotta. Toivottavasti oon jottain oppinutkin.

 • Mustamies

  Olen Veikon kanssa samaa mieltä, ikääkin on jo riittävästi, kun on aikanaan syntynyt tähän Mualimaan.
  Kokemus on hyvä elämän-koulu, mitä pitkässä elämässään oppii, niin vanhempana on vähän viisaampi, kun nuorena.

Kommentointi on suljettu.