Mistä ja miksi äänestän odottaa valaistumista

Mikä on soten keskiössä, mielestäni se että jokaisen elämä on pyhää ja jokaisella elämällä on tarkoituksensa.

Miten sitten ihmisen oma vastuu ja oma tahto elämästään toteutuu ja turvataan, se on meidän kaikkien käsissä. Oma tahto ei saa nujertaa toisen tahtoa.

Raha

vähemmän on enemmän, vähemmän koneita , vähemmän laitteita, vähemmän byrokratiaa,   enemmän ihmisen kuuntelua ja kannustusta siihen että jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija, myös parantaja ja hoitaja.

Sitten kun elämä on päättymässä, turvataan elämää kunnioittava arvokas poistuminen, kaikki se viisaus mukanamme jonka olemme oppineet, sillä saattaa olla vielä käyttöä.

Hyvinvointi alueemme ehdokkaita on paljon. Mistä, ketä ja miksi äänestän?? Ehkäpä se valaistuu.

Kommentit

 • Ari Niemeläinen

  Onkohan tämä uusi organisaatio vaan yksi apuporras politiikan huipulle pyrittäessä? Jospa tälle portaalle pääsevät ymmärtäisivät kuinka isoista asioista ja rahoista he tulevat päättämään. Joskus minusta tuntui kuin sairaanhoitopiirin valtuustossakin oli liian isoja asioita tavallisen tallaajan päälle päätettäväksi.

 • Veikko Kastinen

  Onko ne jokapaikkaan pyrkijät niin rohkeita että menevät tehtävään kuin tehtävään, virkaan kuin virkaan, päättämään mistä asioista hyvänsä, miten isoista rahoista hyvänsä, miten suurten ihmisjoukkojen kohtalosta hyvänsä jne.

  Vai ovatko ne niin pelokkaita etteivät rohkene kieltäytyä mistään, eivät rohkene paljastaa tietämättömyyttään ja jaksamattomuuttaan jne.
  Silti kaikki kunnia heille ja terveyttä ja jaksamista.

 • Arja Hakala

  Ehokkaita on runsaasti.
  Ens alakuun ajattelin, että selaan henkilön, joka on sellainen, jolla ei oo useita duuneja samanaikaisesti. Ja se tarkoittaa sitä, että henkilö varmasti paneutuu valittuun tehtävään hyvinvointialueellaan.

  Mutta nyt kun Kuopiossa ei voikaan äänestää ulkona, niin äänestys jää väliin.

 • Veikko Kastinen

  Ompa harmi jos et Arja pääse äänestämään. Onhan jokaisen kunnan tavoite mahdollisimman korkea äänestysprosentti.

  Niitä oikeasti ja tossissan tehtäväänsä paneutujia tarvitaan.

Kommentointi on suljettu.