Naminami-pusipusi ja positiivisesti

Kirjoitan vähän provosoivasti ja vielä aiheesta josta minulla ei juurikaan tietoa ole ja sitten kun on omia mielipiteitä. Aika hyvä lähtökohta huonolle kirjoitukselle.

Positiivisuuden kurssit

Ne olivat joitakin vuosia sitten hyvinkin muotia, miten lienee tänäpäivänä. Mikä oli/on niiden tulos? Kursseilla olleet, tulitteko positiiviseksi kun niiden guru teitä niin kehoitti ja aloitteko rakastamaan kaikkia työkavereitanne/esimiehiänne.

Minusta tuntuisi että se ottaa mielenterveyden päälle,jos sinua v…ttaa, tai sinulla on surutyö meneillään tai olet itse oivaltanut pienin askelin käsittelemään vihan tunteita, jossa kaikenlaiset vaihtoehdot myllertävät mieltäsi. Tällaisilla tunteilla olevia ihmisiä sitten laitetaan kurssille ja eikun naminami-pusipusi ajattele positiivisesti. Voihan siinä olla mukava vähän aikaa leijua, vähän niinkuin huumepöllykässä.

Positiivisen ajattelun ymmärrän kyllä, mutta en sitä että joku kehoittaa/käskee siihen. Se aiheuttaa vaan vastarintaa. Eikä sitä kukaan voi pelkästään positiivinen olla,negatiivisuuttakin tarvitaan. Tasapainottamaan.