Nyt sonnit hommiin

Länsimaissa miehiä uhkaa siittiökato ( Savon Sanomat 29.7).

Siittiöiden määrä on pudonnut puoleen 40 vuoden aikana. Tutkijat epäilevät lisääntynyttä kemikaalikuormaa syyksi. Varmaan on myrkyilläkin vaikutuksensa.

Mitä muuta on tapahtunut 40 vuodessa. Meistä miehistä on tullut sivistyneitä ihmisiä. Me olemme pehmenneet pullataikinaksi. Suomalaisten urheilulajista keihäänheitosta näkee mitä pehmeneminen tarkoittaa. Nevalat, Kinnuset, Rädyt eivät olleet rippikoulupoikia. Nyt uho ja aggressiivisuus puuttuu.

Miten tämä nyt siittiöiden katoon liittyy,-no- naiset ovat tulleet tyytymättömiksi miehiin ja miehet ovat menettäneet miehistä itseluottamustaan, jolloin luonnollinen seuraamus on siittiöiden lasku sekä seksuaalisen kyvykkyyden lasku. Mistä ei tykätä, tahtoo siihen tulla allergia, odotan vaan koska löydetään nainen jolla todetaan siemennesteallergia.

Minäkin muutama päivä sitten tein räkätinpojan pelastustyötä tuntisotalla ja olin onnellinen lopputuloksesta. En halua nähdä väkivaltaa missään muodossa. Väkivalta tuntuu naurettavalta ja näen armeijat kaakattavina hanhiparvina, mutta tämän ikäinen ukko saakin jo pehmetä, lapset on tehty jo aikoja sitten.

Mutta Euroopan väki vanhenee ja kun tuota tahtia siittiöt vähenee, minä ehdotan direktiiviä jossa parhaiden sonnien annetaan kulkea jatkuvasti sepalus auki ja miehet eikun yhteisen hyvän eteen.

Kommentit

 • plokkariukki

  Veikko on oikeilla linjoilla! Kohta on kiellettyä puhua miehistä ja naisista, tytöistä ja pojista. Lisäännytään koeputkessa Kauko-Idässä ja sieltä netissä tilataan Suomeen uusi sukupolvi neutrina oloilemaan. Meillä vanhoilla ukoilla on oikeus edes esittää miestä olevinaan, jopa pehmoilla.

  • Veikko Kastinen

   Niinpä Ari, maailma muuttuu ja tuntuu että niinköhän aina paremmaksi.
   Olen vanhan liiton mies: Ihmisiä on kahta eri sukupuolta ja miehet ja naiset yhdessä muodostavat kokonaisuuden. Jos vielä yhdessä kasvetaan ihmisiksi, ollaan lähellä paratiisia.
   Ei minulla silti ole mitään tarvetta tuomita muunkaanlaisia parisuhteita.
   Netin kautta lisääntyminen on varmaan ihan lähitulevaisuuden juttu.

Kommentointi on suljettu.