Oesinko unta nähny

Jostakin luin tai kuulin pienen uutisen että tämän vuoden mualiman luonnonvarat ollaan käytetty. En muista päevämäeree koska se oli, mutta mitäpä tuosta. Onhan minulla lenkkimakkaroo ja olutta, ratiosta tulloo olumppia urheilua tiiä vaikka suomalainen kultamitalin kiskasoo.

Teköö se joku niitä luonnonvaroja jossain lissee. Kaljoo ainakin on suatava lisee, muutehan tästä ei tuu mittään. Joku piän sisässä tolokuttaa hirvittävee toellesuutta että syyvään ja juuvaan lasten lastemme eväät.

Eee, ei kyllä se markkinatallous ja media on jotka yhteiskunnan rattaita pyörittää. Minäpä otan rauhoittavan Diapamin ja kaljoo niin jonninjoutavat ajatukset haihtuu. Ja jos järki mänöö niin onhan se järkisairaala jossa laitetaan uutta järkee, mitteepä tuota ite mistään huolehtimmaan.

Kommentit

  • Ari Niemeläinen

    En tiijä onko Veikko tosissaan vae näkikö unta? Samallaesija uatteita on risteilly jo pitemmän aekoo minunnii mielessä, untako lie vae totta? Lissee velekoo ottaa valtio ja ministerilöetä eiku naarattaa, tulloo ihan orpo olo. Minen aenakaa uskalla ottoo yhtään lissee velekoo, kun maksajista ei oo tietoo, entiset loppuu onneks näellä näkymin puolen vuojen piästä. Pamia en oo ottanna ja kaljooki hyvin harvon. Vanahoo hapanta viinijä löysin mökin kuapista. Pojat sitä vissiin toe joskus ja ol unohtunna sinne ja makkaroo ostin tarjouksesta, eikun kisoja kahtommaan eikä murehita Veikko huomisesta!

  • Veikko Kastinen

    Eee, tässä tiiä kävellessäänkään onko valaveilla vai unessa. Pokemonin pelloojat suattaavat vaipuva vielä syvempään unneen.
    Mualima on silti mielenkiintoinen paikka ellee.

Kommentointi on suljettu.