Oikea ajoitus on tärkeää

Ihminen on ainoa ajatteleva olio maapallollamme. Me olemme luomakunnan luovuuden huippusaavutus, niin että meitä on sanottu jopa Jumalan pojaksi.

Missä ovat tämän ajan nuorten ihmisten mielenosoitukset maailman  epäkohdista. No, jotakin pientä elokapinaa on ollut.

Minä olen menneen maailman miehiä. Ajoitus on tärkeää sanovat älykkäät bisnesmiehet. Siis lisää teknologiaa ja koneälyä, tunteettomuutta niin hyvä(kö) tulee.

Kukaan nykyihminen ei pärjäisi 500 vuotta sitten olleessa yhteiskunnassa. Älykännykkää heiluttelemalla ei ruokaa tulisi, me kuolisimme nälkään.

Ajoitus oli tärkeää minunkin fysioterapia luennoissani _80 luvulla joissa pelottelin sotaveteraaneja kananmunan syönnistä, se oli silloin kolesteroli hysteria kuumimmillaan ja kananmuna oli kielletty.

Kananmunahan on jo tunnustettu erinomaiseksi ja luonnonmukaiseksi ravinnoksi. Kyllähän minä näin miesten katseista että puhu sinä poika, sinä et ole ollu sotavankeudessa, siellä ei ollut kananmunia tarjolla. Hävetti minua, mutta luennot olivat valtakunnallisia ja toisten kirjoittamia. Ajatteleppa sitä ajoitusta ihan ite.

Kommentit

 • Ari Niemeläinen

  Kun emme ole Veikko ehdolla eduskuntaan, voimme myöntää virheemmekin. Virheistäkin on jotakin opittu, ainakin olemaan ihan aina ehdottomasti oikeassa.

 • Veikko Kastinen

  Voisihan se olla hyväkin ja erottuva vaalimainos: Äänestä minua, olen elämässäni tehnyt ainoastaan virheitä.

  Kiitos Ari kommentistasi.

 • Matti

  Ainakaan näin vaalien alla kukaan poliitikoista ei tee virheitä. Pelkkää hyvää vain luvataan. Edellisissä vaaleissa joku ehdokas lupasi vappusatasia jokaiselle; minne lienee jaettu, ei ainakaan minulle tullut yhtään satasta. Ja nyt samainen ”ehdokas” ? sanoi, että kaikki ihmiset pitäisi saada joka toinen vuosi lääkärin ”puhutteluun” , ettei sairaus pääsisi yllättämään. Ja näin sos. menot saataisiin vähenemään. Ja mitä vielä onkaan luvassa, kunnes vaaliovet aukaistaan vielä viime hetken lupaukset vaaliovien kynnyksellä.

 • Veikko Kastinen

  Kova hommahan se on ehdokkaiden pakkasilla kierrellä maakuntaa, siinä oppii ainakin pukeutumaan lämpimästi.

  Lupaukset ovat lupauksia, niihin ei anneta takeita.

  Kiitos Matti kommentistasi.

Kommentointi on suljettu.