Politikko parat

He ovat hyviä ihmisiä, he eivät kieltäydy mistään, kaikki yhteiskunnalle tärkeät paikat otetaan vastaan. Kaikki asiat luvataan hoitaa ja järjestää. He ovat hyviä ja erikoisen hyviä ihmisiä.

No, stressihän siinä tulee ja elämä alkaa puhumaan heille kielellä jota he eivät enää kykene kuulemaan, siksi he eivät enää kykene kuulemaan ketään eivätkä kykene omista käsityksistään tuumaakaan luopumaan.

Jos politikot olisivat ainoastaan ja pelkästään ihmisiä he kykenisivät kuulemaan ja luopumaan oikeassa olemisen halusta ja se saattaisi heidät tuntemaan onnea ja se sitten tuottaisi onnellisuutta meille kaikille. Asiat ratkeaisivat kuin itsestään. Sitä odottelen.

Ps. samanlaisia parkoja olemme kaikki. Politikoilla on vaan asemaa laittaa isomman ihmisryhmän elämän sekaisin.

Oikein hyvä ja stressaantunut ihminen säteilee ympäristöönsä niinkuin uraanikimpale, mitään ei näy niinkuin ei stressiäkään, mutta tappaa varmasti itsensä ja onnettomat ympärillä olevat.

Kommentit

 • Jouko K

  Monelle politiikolle oikeessa oleminen on vaigeeta, niin kuin Veikko sanailee. Mutta nyt tainnut käävvä niin, että
  ”vääryys” on saanut vallan pitäjät ”ansaan tai sellaiseen loukkuun”, josta hyö eivät pääse omin voimin, eikä oman puolueensa aattamakaan pois.
  Voi niitä poloisia politiikkoja, jotka eivät ossoo, eikä ehkä moni heistä haluakkaan, palata tänne tavan-kasalaisten joukkoon.
  Kuinkahan tässä vielä käykään, jos koko Suomen kansa ressaantuu,yhtä-aikaa politiikoin kanssa ??

 • plokkariukki

  Veikko, eikö poliitikon persoonallisuus olekin kumma asia? Ennen ryhtymistään politiikkaan hän puhui minä-muodossa, jälkeen saamansa valtuutuksen, alkaakin puheessa vilahdella me, olemme päättäneet, olemme miettineet asiaa uudelleen, me viemme asian maaliin jne. Noin se menee, ihmisestä, poliitikosta tulee me ja ihmisistä, kansasta, joka yrittää neuvoa ja jopa olla eri mieltä selvistä asioista, tulee oppositio ja vänkyrä-joukko.

 • Veikko Kastinen

  Olisikohan se poliitikon persoona jakaantunut niin että pystyy osallistumaan jopa kymmeneenkin kokoukseessn yhtäaikaa, onko siksi puheessakin käytettävä me-muotoa.
  On ihmisiä, varsinkin päättäjissä jotka eivät kykene kuulemaan eivätkä kuuntelemaan ketään ”pökkelöitä” joista ei ota selvää ovatko he ”elossakaan”. Heille toivoisin kansanmiesten ja naisten ”notkistelua”.

 • Veikko Kastinen

  Jouko K, eiköhän luoteta Suomen kansaan. Valitettavasti politiikoista näkyy etteivät he ole kovinkan terveitä, säteilevät myrkyllisiä säteitä, mutta vaaleja on taas tulossa, ei ressaannuta.

 • Jouko K

  Myö on ainakii yhtä paljon, kun ”me”, mutta myö ei ressaannuta kuiteskaan ihan helepolla !

Kommentointi on suljettu.