Politikkojen intohimot?

Olen päässyt vapaaksi vaaliarestista. Kirjoitellaan nyt sitten vähän politiikasta. Intohimoni on luonto ja sen kaikki kauneudet. Siksi sytyin kotikuntani Leppävirran asioista, joissa Juottorannan virkistysalue oli kaavoitettu asuntoalueeksi kuntalaisia ollenkaan kuulematta. Viimetingassa rakentaminen saatiin estettyä, mutta pahoin pelkään että uudella valtuustokaudella kaava tulee uudelleen käsittelyyn, ei ehkä Juottorannan nimellä vaan esim. kaavakoodilla, johon ihmiset eivät pysty reagoimaan. On syytä olla valppaana. Avoimuus ja tasa-arvo eivät politiikasssa kohtaa jo yksin politiikassa käytettävän kapulakielen vuoksi. Kaikki ihmiset eivät voi olla hallintotieteiden maistereita.

Miksi sairastuin erittäin pahaan virustautiin, niin etten kyennyt tekemään vaalityötäni? Sairastuin siksi että se oli minulle tarpeellista. Minulla on oma uskoni (ei uskonto) että mitään ei tapahdu sattumalta. vaan kaikella on tarkoituksensa, sitä vaan ei välttämättä heti oivalleta.

Tiedän oikein hyvin:- Muita voit huijata.-Itseäsikin voit yrittää huijata,mutta- omaa kehoasi et voi koskaan huijata. Todellisen intohimon eli luonnon raiskauksen estämisen olin jo saavuttanut. Muut intohimot kohdistuivat muualle.

En vaan voi kertakaikkiaan ymmärtää päättäjiä joilla itsellään on hehtaarikaupalla omaa virkistysaluetta, ovat valmiit raiskaamaan yhteisen virkistysalueen aivan keveästi. Kerrotaan nyt sekin etten asu lähelläkään Juottorannan virkistysaluetta. Olen varavaltuutettu.

Kommentit

 • Eino J. (maallikkona)

  Kaipailin tuossa vaalikaranteenin aikana politikkojen juttuja blogisivustolle – jotta saataisiin mm. polttavien päivänkysymysten näkökulmiin vaihtelua.

  Onnea vaalituloksesta ja parantumisesta. Osaa sanoa
  – sairastumiseen sen kummempaa; olla vain pahoillaan; noilla pikkueliöillä on omat tartuntamekanisminsa – aikoinaan esim. ruttoihin ja sen sellaisiin kuoli tervettä väkeä pilvin pimein;
  – politiikassa kannattaa olla valpas;
  + kaupunkirakentamiseen on paikallisesti monia näkökulmia; tulee asuntoja, tulee uutta työtä, tulee uutta voittoa, menee rantoja gryndereille, menee uimapaikkoja, menee luonnon arvoja jne. punnitsepa niistä paras
  – kenties kaikkia paikkoja ei kannata rakentaa kerralla, 10 vuoden päästä saatetaan keksiä Kuopion Valkeisen lammin rantaan jotain muuta ja tärkeämpää, jaa – se päätetiin rakentaa nyt – tulevasta on niin vähän tietoa.

  • Veikko Kastinen

   Kiitos kommentistasi. Kova tauti oli. Viruksetkin aktivoituvat vaalien aikaan.
   Tervetuloa Leppävirralle asumaan ja rakentamaan, löytyy upeita tontteja mm. virran varrelta joista pääsee omasta rannasta veneellä (laivalla) vaikka merille.
   Olen asunut 20-vuotta Leppävirralla ja viihtynyt hyvin, leipäni tienannut yrittäjänä. Asiat toimivat pienessä kunnassa yleensä mutkattomasti. Suurin osa kuntapäättäjistä toimii kuntalaisten ja kunnan hyväksi. Joka kunnassahan on myös heitä joilla oma eko ei tahdo mahtua omien nahkojen sisään, heitäkin täytyy ymmärtää, sillä politiikka on vain elämää, ei yhtään suurempaa.

  • Veikko Kastinen

   Kiitos kommentistasi. Kova oli tauti. Viruksetkin aktivoituvat vaalien aikaan.
   Tervetoloa Leppävirralle asumaan ja rakentamaan, löytyy upeita tontteja.
   Olen asunut 20-vuotta Leppävirralla ja viihtynyt hyvin, yrittäjänä leipäni tiennannut.
   Pienessä kunnassa asiat toimivat yleensä mutkattomasti.
   Suurin osa kuntapäättäjistä toimii kuntalaisten ja kunnan hyväksi. Joka kunnassahan on myös heitä joilla oma eko ei tahdo mahtua omien nahkojensa sisään. Heitäkin täytyy ymmärtää, silla politiikka on vaan elämää, ei yhtään sen suurempaa.

Kommentointi on suljettu.