Potenssin hoito

Olemme vaimoni kanssa tehneet polttopuu savottaa. Hikistä hommaa. Mikä riemu ja nautinto kun siihen vielä kykenee. Tässä iässä on tosiasia että kannattaa riemuita ja nauttia. Tulevanhan jokainen tietää.

Raskas fyysinen työ tyhjentää pään turhista murheista. Murehtimisiahan me ihmiset olemme hyviä kehittelemään.

Olen sen verran yksinkertainen ja nykymaailmaan sopeutumaton että tunnen suurta autuuden tunnetta kehossani kaikesta fyysisistä toiminnoista. Pitkän vaellusreissun tai rankan puusavotan päätteeksi, vaikka kuvittelisi loogisesti että ei mitään jaksaisi, niin potenssi on jos sallitte itsekehun, niin se on valtava. Vaimoni tietenkin fiksumpana jättää itsekehut ja tällaiset kirjoitukset omaan arvoonsa. Mutta kun hyvään seksiin tarvitaan kaksi. Kun olemme olleet metsässä pois sivistyksen paineista, olemme voineet mennä primitiiviseen maailmaan joka on kielletty siveellisiltä.

Nuoret miehet älkää unohtako kehon fysiikkaa. Fyysinen työ hoitaa potenssianne. Vaikka kaksi-kolmekymppisinä ei tuntuisi hoitoa kaipaavankaan, niin se on satsausta tuleville vuosikymmenille.

Yksi tärkeä edellytys on että se fyysinen työ/harrastus mikä se sitten onkaan tuottaa teille hyvää tunnetta. Että se tekee hyvää keholle munaskuita myöten. Jos ei niin tunnu, unohtakaa koko höperön ukon juttu ja kehittäkää oma juttunne.

Kommentit

 • Tuula Kyyrönen

  Kesääni liittyy mökille, mieheni kotitilalle muutto ja puutarhanhoito. Tavoitteena on ensisijaisesti yrittää luoda kauneutta, kasvun ihmettä, mutta tehdä myös fyysistä ja mielekästä työtä.
  Lapioiminen, kääntäminen ja multasäkkien nostelu vaatii voimia, jotka ovat heikentyneet talven aikana, mutta kehittyvät yllättävän nopeasti. Ensin sen tuntee kipeytyneinä lihaksina kropassaan. On tärkeää huilata välillä, verrytellä.

  • Veikko Kastinen

   Kiitos Tuula kommentista. On todellakin tärkeää aloittaa varovasti voimia vaativat hommat ja antaa kunnon kohentua. Huilata välillä, täytyy tunnustaa että minulla tahtoo useasti lähteä hommat lapasesta, mutta siihenkin kyllä elämä oppinsa ojentaa.
   Kauneuden luominen on myös tärkeää, siihenkin on elämä pitänyt minua ojentaa.

 • plokkariukki

  Voe tokkiisa Veikko, että mänit paljastammaan koko homman. Millees lapinmies nyt ellää, kun poronsarvijauheen menekki tyssäs tähän? Entäs viakrat ja mitä ne pillerikauppiaat on kehitelleetkään, kohta kaek konkurssissa. Puusavotan lisäks uistimensouvulla on totennäkösesti samansuuntasia vaekutuksia. Ei minulla, mutta pojilla, siis mies- eikun ylleiskuntoon meinoon, niin, niin!

  • Veikko Kastinen

   Ari, minäpä jotenkin tiiän ja arvoon että puusavotta hoito ehken tulloo häviämmään poronsarvijauheelle ja etenkin kemian kehittämille tuotteille.
   Tuskin minua tulloovat ostamaan markkinoilta pois.

 • Ari Niemeläinen

  Veikko, mää ja tiijä, katteus vie kalatkin veestä. Liäkefirmat ovatten lahjoneet liäkäritkii, mikäli päivvän uutisiin on luottaminen. Elä mitä, raha tekköö hyvvee ite kellehhii, kuha ei vuan liikoo tuu ja muistaa ilimottoo yl`miäräset kaikkein ahneimmalle – verottajalle!

  • Veikko Kastinen

   Ari, empä oo uutisia kuunnellukkaa. Ahneus on paha taati, siihen ei kannata ihteesä sairastuttoo. Kohtuus, mutta ite kukkiin sen kohtuuven joutuu miärittelemmään.

Kommentointi on suljettu.