Sairaus/terveys kertomukseni

Kiinnostuin sydämestäni kun sairastuin pahaan ruokamyrkytykseen lomamatkallani. Viikon aikana en pystynyt syömään mitään ja mikä pahinta mitään nestettäkään ei elimistö ottanut vastaan. Laihduin 12-kiloa, olin huonossa kunnossa. Nesteytys olisi ollut mahdollinen monen sadan kilometrin päässä.

No se siitä, mutta kun sain rytmihäiriöt aloin kiinostua sydämestäni. Olinko rasittanut sydäntäni jo pidemmän aikaa ja ruokamyrkytys tuli vaan sen minulle kertomaan. Kyllä olin. Se on pitkä tarina, pitkä aika ikäviä tapahtumia ja pitkä unettomuus. Eihän siitä voi seurata muuta kuin sairastuminen ja sydämen rytmihäiriöt, eli olin henkisesti epätasapainossa.

Kävin lääkärissä ja kyllä minua autettiin. Mutta kun otin anatomian kirjani ja katsoin sydäntä niin kuin katsoisin omaani näin sydänhermot jotka olivat ärtyneet. Ymmärsin että itse olin rytmihäiröt aiheuttanut ja minun on itse poistettava niiden syyt.

Sielun ja hengen hoitoa ja sitten kuntopyörällä vuoroin 30 sekunnin polkupyrähdyksiä ja 90 sekunnin rentoa polkemista toistoja 7-kertaa. Harjoitusaika n. 15-30 min. Aluksi tuli kipuja ja lieviä rytmihäiriöitä, mutta nyt olen terve.

Minulla ei ole mitään näyttöä kuin omani, mutta olen vakuuttunut siitä että pitkät hölkkä-harjoitukset kannattaa vaihtaa nopeisiin 30sek. pyrähdyksiin jolloin sydän saa sykkiä nopeaan tahtiin ja sitten rentoutua ja taas uusi pyrähdys, harjoitusaika 15-30 min. Harjoituksen nimi on Hiit-harjoitus.

Mitä minä tästä opin: Lääkäri yrittää poistaa seurauksen muttta ihmisen on itse poistettava syy tai kehon häiriöiden syyt, ja sielu, henki ja keho ovat erottamattomia, kaikki vaikuttaa kaikkeen.