Savon valtakunta

Mitä myö noista soteloista. Perustettaan myö vuan muakuntahallitus ja julistetaan ihtemme kaikista vappaiks ja onnelliseksi kansaksi, Savon kansaksi. Männään kaikki savolaiset keskenämme naimisiin ja hässitään toinen toistemme kanssa, annetaan ruuhkasuomessa häiritä seksuaalisesti toisijaan se ei meitä häirihe.

Minullekkii on ihan sama minkä tiaknoosin erikoisen erikoinen sote- systeemi minulle antaa. Kyllä riittää kun kirjataan ukon kuolleen elettyään oman aikansa.

Ei surkutella ollenkaan ihmisten piäkaupunkiin muuttoa, kun väki vähenöö piot eikun paranoo, luonto kiittää ja antaa meille onnellisuutta enemmän.

Sanotaan että joukossa tyhmyys tiivistyy, eli kun joukko pienenöö niin viisaus lisääntyy, toisaalta sanotaan että kun suuri joukko on jotakin mieltä niin sen asian täytyy olla totta.

Minä tästä lähen harjottelemaan, mittee minä sanon jos kohta joku minut kyytiinsä haluaa: Ee ku tämä on sitä Suomi sata, jossa ainut ommaisuus on hulluus ja minä voisin sitä teillekin jaella ja minulla kun on vielä tuota kasvimuatakin kiäntämättä ettei tästä nyt mihinkään joutas.

Kommentit

 • Mustamies

  Kannatan Veikon esitystä, perustettaan vuan Savolaisten oma muakuntahallitus.
  Mutta siihen hallitukseen ei kyllä oteta yhtään politiikkoo. koska niistä on vuan ”harmia”.
  Sitten pittää myös sopia, ettei rajan-yli naijja kettään, rajan takana kyllä suapi käävvä, kun vuan ei huutele niistä kylillä !
  Helsingissä kyllä voin käävvä, mutta asumaan en sinne en edes ilimaiseksikään.
  Satasen oon piättännä kahtoo, jos en kuole välillä !

  • Veikko Kastinen

   Hyviä ehotuksia sinulla Mustamies, eehän myö ruveta politikoimaan elellään autuaan tietämättömiä semmosista.
   Sopia pittää naintihommista, kun nyt ollaan kaikki savolaiset naimisissa keskenään (kaikilla yhteinen hääpäivä) ja jos vielä joku vieraissa hiipailoo, niin enpä usko että kärähtämätä seleviäis, senverran huolta lähimmäisestä pitäviä myö ollaan ja hyvin eteviä tiedotushommissa.

 • Mustamies

  Mustamies kuuli työssä ollessaan monenlaisia juttuja. Kaikki jutut ei kestä päivän-valloo.
  Savon Sanomatkin oovat joissa uutisoinneisaan liiankin tarkkoja.
  Mutta ”puska-radio” kyllä kertoo kaiken, joskus vähän liikaakin !

Kommentointi on suljettu.