Se suuttuu joka pelkää

Mitä ihmettä on tämä lääkäri Antti Heikkilän kirjasta syntynyt sota ja raivo, että hänen kirjoittamansa kirjaa on pitänyt alkaa piilottelemaan (S ja K kaupat). Eikö lääkkeetön elämä voisi olla kaikkien tavoite ja ihmiselle hyväksi.

En ole kirjaa lukenut enkä siis tiedä yhtään sen sisällöstä, mutta antakaa nyt hyvät ihmiset lukea se ketä se kiinnostaa ja antakaa hyvät ihmiset jokaisen vapaan ihmisen tehdä ihan itse omat johtopäätöksensä ja antakaa ajatella jokaisen omilla aivoillaan. Mitä pelättävää siinä on?

Kommentit

  • Hääppönen

    Tästä on syntynyt niin suuri kohu, että kohtuuden nimissä Antti Heikkilälle pitäisi antaa kunnollinen tilaisuus tulla kuulluksi. Savon Sanomat maailmankartalle järjestämällä kunnon keskustelutilaisuus, jossa mukana olisi vaikkapa kolme molempien osapuolten edustajaa. Molemmat osapuolet voisivat nostaa esiin esimerkkitapauksia metodiensa toimivuudesta. Puhetta voisi johtaa joku kykenevä puolueeton henkilö, jonka kaikki osanottajat voisivat hyväksyä. Myöhemmin keskustelua voitaisiin jatkaa ja antaa keskustelijoille tilaisuus täydentää väitteitään haluamillaan tavoilla.

  • Veikko Kastinen

    Oikein hyvä ehdotus keskustelutilaisuudesta. Parempi antaa Antti Heikkilän tuoda ajatuksensa kuulluksi, kuin piiloitella hänen kirjaansa. Sensurointi ei nykymaailmassa enää toimi.

    Ihmisten terveys-sairaus keskustelutilaisuudessa voisi käsitellä esim. ruokavalio-lääkkeet. Ihmisen kokonaisvaltainen käsitys. Ihmisen oma vastuu. Mikä on kärsimisen tarkoitus. Syntyykö ilosta aina hyvää ja sitten vielä henkimaailman asiat.
    Monta muutakin aihetta varmasti löytyy kyllä keskustelutarvetta varmasti on, muillakin kuin Antti Heikkilällä.

Kommentointi on suljettu.