Seksuaalinen häirintä pelastaa maapallon

Jos seksuaalihäirintäuutisiin on uskominen ja pakkohan se on, koska uutiset ovat aina totta, olemme tulleet elämän kriisiin. Emme osaa olla enää nainen emmekä mies. Emme äiti emmekä isä. Syyllistämme toisiamme ja olemme toimintakyvyttömiä.

Emme kertakaikkiaan enää osaa elää ja lähestyä toisiamme. Jotakin on tehtävä.

Ratkaisu on tietenkin kone, seksirobotti.

Kaikki jonniinjoutavat myötätunnot ja miellyttämiset voimme unohtaa, liian monimutkaisiahan ne olivatkin. Loukkaantumiset, väärinymmärrykset ja sovintoseksit sängyssä ovat historiaa.

Painetaan vaan robotti käyntiin, oikeasta napista painamalla se ilmoittaa haluavansa minua ja se tietenkin sytyttää minussa intohimon.

Naisille tarkoitettu robotti on ohjelmoitu paremmin tunnistamaan naisen kulloisetkin halut ja se osaa toimia siten että saa naisen elämänmehut virtaamaan. Hyvästi humalainen öykkärimies.

Ja mikä tässä kaikkein hienointa, kalastaja Pentti Linkolalle voidaan viedä ilosanoma: Ole huoletta väestönräjähdyksestä. Rakkauden hedelmiä ei enää synny.

Kommentit

  • plokkariukki

    Veikko on oikeassa ja noin mennään, mikäli ajan uutisointiin on uskominen.

    • Veikko Kastinen

      Arvi Lind äänestettiin jossakin äänestyksessä suomen luotetuimmaksi mieheksi. En tiedä nyky uutistenlukijoista mitään, minä menen vielä Ari Lindillä.

Kommentointi on suljettu.