Terveeksi

Syö oikein niin tulet terveeksi. Liiku oikein niin tulet terveeksi. Ajattele oikein niin tulet terveeksi. Nämähän ovat oikein hyviä neuvoja. Mutta mikä on oikein, sitä ei oikein kukaan pysty sanomaan.

Pitäisikö näihin kaikkiin suhtautumista muuttaa jos en tunne itseäni terveeksi. Suhtautumisen muuttaminen tarkoittaa muuttumista.

Se mikä on minulle ja minun mielestäni oikein, ei ehkä ole sinulle oikein.

Minun mielestäni oikeaa ruokaa ei saa kaupasta, mutta kun emme elä paratiisissa, kaupassa on käytävä. Ennen luontaistaloudessa eläviä pidettiin köyhinä. Onneksi olen senkin köyhyyden saanut kokea. Arvostan aitoa ruokaa, mutta syön kaiken maailman moskaa, niin se vaan valitettavasti on. Sokeri höttöleivoksia en sentään tunne tarvitsevani.

 

Miten olis lääkärit jos antaisitte valistusta terveyteen, hyvinvointi alueen ihmisille. Minä annan vinkin nopeaan ja tehokkaaseen treeniin: Jos sinulla on kuntopörä 1, 3. 5. 7. 9. 11. 13. minuutin kohdalla 30 sek. kovaa polkemista ja sitten 1,5min. palautellen. Yhteensä siis 7 kovaa polkemista. Harjoittelun voi tehdä muutenkin, sykettä vaan ylös ja sitten palautellen.( Lääkäri Antti Heikkilän kirjasta Lääkkeetön elämä).