Uskonko

Uskon Luojaan ja siksi myös luontoon. Uskonnot on jo liian monimutkaisia uskoa. Uskon tieteeseen. Sellaisen havainnon olen tehnyt että järkevä, terveenä elävä ihminen uskoo luonnollisiin asioihin. Hän ei tuomitse lääketiedettä, mutta hän hoitaa esim. vilustumissairautensa omin konstein ja sairaus paranee hämmästyttävän nopeasti.

Auttoiko siinä usko vai yrttihunajatee vai kuumat jalkakylvyt ei liene tärkeää. Tärkeää on että ihminen säilytti energisyytensä eikä jäänyt odottamaan sairauden pahenemista ja sitten voimakasta lääkitystä.

Ihmisellä on tarve uskoa johonkin, jos se ei ole yrttihunajatee, niin viisaat ihmiset saattavat saattaa sinut naurunalaiseksi. Älä välitä. Oletko sinä kehityksessä aikaasi edellä vai jäljessä? Kuka osaa sanoa? Luonto elää kuitenkin aina omaa aikaansa.

Kommentit

  • Ari Niemeläinen

    Olen Veikon kanssa samoilla linjoilla, uskokoon ihminen vaikka petäjän kantoon jos sillä uskollaan kuvittelee tai tietää tulevansa autuaaksi ja tyydytetyksi, niin siitä vaan. Nyt kun en ole enää kirkontyöntekijä niin voin jo sanoa tämän ääneenkin, vaikka joku ”oikeauskoinen” minut kerettiläiseksi tuomitseekin. Toki minun uskoni ei horju toisten ajatuksista ja opeista ainakaan hevin, mutta toivon tälläkin tavalla taivaspaikan aukeavan, olenhan ainakin rehellinen.

    • Veikko Kastinen

      Kiitos Ari kommentistasi. Samoin toivon minäkin.

Kommentointi on suljettu.