Uutta tulevaisuutta

Kun ihmiset nyt kovasti teko eli koneälyä halajavat, niin se johtaa myös ihmiset ajattelemaan konemaisesti. Siinä ei tunteita tunneta.

Mitä ne koneaivot oikein meitä käskevät tekemään, toivottavasti ne ovat älykkäät aivot jotka käskevät meidät elämään niin että emme tuhoa toisiamme, emmekä planettaamme, vaan ne ratkaisevat kaikki ongelmamme; ilmastonmuutoksen,luontokadon ja Putinin vihastumiset.

Muutamassa tuhannessa vuodessa ihminen on saanut planeettamme melkomoiseen muutokseen ja kaiken sekaisin ja nyt ei ole muuta kuin korjattavaa.

Yhden ihmisen ikä on vain pieni välähdys. kalliot ja esim. neidonhiuspuut ”elävät” huomattavasti pitempään ja kokevat muutokset aivan erilailla kuin ihminen.

Äänestämään tässä kohta päästään uutta eduskuntaa 4-vuodeksi valitsemaan, se on ihmisen iässä pitkä ajanjakso, varsinkin liikuntakyvyttömän vanhuksen maata, missä sitten makaakin.

Kommentit

  • Matti

    Venäjän presidentin, Putinin saama pidätysmääräys on saanut koko Kremlin joukkoineen takajaloilleen. Mielestäni edellä mainittu pidätysmääräys ei ole tullut heille yllätyksenä. Yllättävän kauan se kestikin, että Putinin annettiin riehua mielensä mukaan. Mielestäni olen ollut siinä luulossa, että skitsosfreeni on vain henkilökohtainen sairaus, mutta se onkin mutatoitunut viruksen muotoon, joka tartuttaa ympäristönsä, kuten muukin virus. Ja näin on käynyt ja sairastuttanut koko Kremlin ympäristön, kuten on ollut nähtävissä. Ja siihen ei ole vastalääkettä ja ainoa on ”Aatun” kohtalo. Tämä siitä syystä, koska Venäjä on ainoa maa, joka uhkailee rauhan aikana Udinpommilla. Putin ei ole luonut Maapalloa, mutta sairautensa kanssa se voi sen tehdä. Laukaisuttaa ”uudenvuoden” pomminsa, ellei joku järjissään oleva Venäjällä voi estää sitä.

  • Veikko Kastinen

    Kiitos Matti ajatuksia herättävästä kommentistasi.

Kommentointi on suljettu.