Vakuutusmaksujanne on tarkistettu

Poikkeuksellisen huonon vahinkokehityksen johdosta korotamme vakuutusmaksujanne 15%.

Tilinpäätöksessä vakuutusyhtiön liiketoimintavoitto on tähtitieteellinen.

Olen yrittänyt pyytää factatietoa ”poikkeuksellisen huonosta vakuutuskehityksestä” mutta siihenpä se ”palvelujen kehittäminen” on loppunut.

Olen, niinkuin miljoonat muutkin yrittäjänä ja yksityistaloutena maksanut melkoisen summan vakuutuksista joista osa on ollut pakollisia. Saamapuoleni on tasan 0 euroa.

Jotakin tässä on jota minä en ymmärrä. Olisikohan niin että ymmärtämättömyyteni on ymmärretty?

Jos jotakin valvontaa vakuutusyhtiöihin kohdennetaan, niin se on ollut leväperäistä.

Kommentit

 • Mustamies

  Kööhiin veronmaksajien on aina aatettava rikkaita Vakkuutus-Yhtijöitten Johtajia, etteivät hyö kuolis näläkään.
  Vaimo Vakkuutti minulle aina, että muista tulla het, kun päiset töistä ”suoraan kottiin”.
  Se Vakkuutus on toiminut moitteettomasti, aina kun oon muistanut tulla ajoissa kottiin, niin siellä on oottanut valmis lämminruoka ja pulla-kahvit.
  Nykyään Vakkutus -Yhtiöissä ei tarjota muuta kuin kylymee-kättä ja lasi lämmintä vettä !

  • Veikko Kastinen

   Hyväpä on ollut vaimon vakuutus ja toimiva. Muitten vakuutusten toimivuutta pitäsi miettiä hyvin pitkään, ehkä ihan talousnobelistien kanssa. Kyllähän se suututtaa pohjaton ahneus. Voimme silti tehdä omia ratkaisuja.

 • tuulamyriam

  Kiitos Veikko suorasta puheesta!

  On kaksi yhteiskunnan kannalta tärkeää ryhmää, pienyrittäjät ja eläkeläiset, joilla ei ole edunvalvontasysteemiä, päätökset tipahtelevat annettuina.
  Varsinkin pienyrittäjien asema on kehno. Sitä sopii ihmetellä, kun Suomen tulevaisuuden toivo on rakennettu yrittäjyyden varaan.

  Kysymys kuuluu, miten yhteiskunta tulee mukaan riskin kantamiseen, miten alkava yrittäjä saa riittävän tulotason tullakseen toimeen, terveydenhuolto- sosiaali- ja työttömyysedut olisi oltava samat kuin työntekijöillä….

  • Veikko Kastinen

   Kiitos Tuula kommentistasi.
   Totta on että pienyritttäjillä ja pieneläkeläisillä ei ole kovinkaan suurta painoarvoa yhteiskuntamme vallanrakenteissa.
   Kyllä, olen puhunut suoraa puhetta. Se harmittaa kun kaikki isot organisaatiot on tehty niin kasvottomiksi ja monimutkaisiksi, viestin perillesaaminen on lähes mahdotonta.
   Ei kannata silti lamaantua ja antaa periksi. Joskus se suora puhekin tavoittaa kohteensa.
   Olen harrastanut myös suoraa ja kaunistelematonta puhetta itselleni, siinä on posket monesti punoittanut.

 • Seija Hämäläinen

  Vakuutuksiin sisältyy paljon taikauskoa. Esimerkiksi vanhojen kiinteistöjen vakuutuksilla ei liene mitään merkitystä, kun ikävähennykset vievät pohjan kaikelta. Kuitenkin niitä myydään ja ostetaan sillä ihanalla toivolla, että jos vaikka 30 vuotta vanha kesämökki tai talo palaa, vakuutus korvaa uuden samanlaisen.
  Vaikka järki sanoo, ettei se ole mahdollista vaan korvaus isostakin rakennuksesta voi olla vain kymppejä, kuitenkaan ei uskalla olla pitämättä vakuutusta voimassa.

  • Veikko Kastinen

   Kiitos Seija kommentistasi.
   Hyvin tuot esille tunteen ja järjen. On asioita joissa kannattaa kuunnella tunnetta. Vakuutusasjoissa olis hyvä kun olis vaan järkeä.

Kommentointi on suljettu.