Lomareissussa.

Viikonlopun kestoinen lomareissu perheen kanssa Helsinki – Vantaalle on ollut tähän asti mukava. Heti tultuamme Helsinkiin suunnistimme Luonnontieteelliseen Museoon. Perheen pienimmäinen 6v – oli odottanut dinosauruksen luurangon näkemistä.
Täytyy sanoa, että aivan mahtava kokemus. Uskomattoman näyttelyn on ammattilaiset saaneet rakennettua museoon. Aikakaudet- Suomen luonto sekä eri eläinlajien esillä olo oli onnistunut. Esimerkiksi Kurkien soidinmenot- oli hienosti tehty aidolle suolle. Taustamaalauksen ja ääniefektin ansiosta kohteessa sai tuntumaa että itsekkin seisoi suolla, katsomassaa Kurkien touhuja. Hieno kokemus siis kokonaisuudessaan ja koko perhe tykkäsi, suosittelen!

Majoittuminen Flamingo – kylpylään Vantaalle oli pitkän harkinnan tulos. Viileät kesäsäät ovat taanneet sen, että rannalla ei ole lasten kanssakkaan viihdytty. Eli lämminvesialtaat ja vesiliukumäet kutsui. On oma kokemuksensa olla Flamingo-Jumbo kylpylä-ostoskekuksessa viikonlopun ajan. Aika menee joutuin kun päässee uinnin lisäksi kiertämään ostoskeskusta. Tuntuu että täältä löytyy kaikki. Lukuisten kauppojen lisäksi on hohtokeilailu- ja golf mahdollisuus, lasten puuhapuistoa yms. Erittäin hyvä tarjonta tuntuu olevan ruokaravintoloidenkin osalta. Tuntuu lapsiystävälliseltä paikalta. Esimerkiksi laivareissuihin verrattuna asiakaskunta, lomafiiliksistä huolimatta juuri lapsiperhevoittoista ja ns.örveltäjäjoukkoa ei näy lainkaan :)
Tästä jatketaan. Aamulla perhe Suhonen- menee suoraan aamupalalta pulikoimaan, ja vesi on lämmintä!

Kuvassa tytär esihistoriallisen dinosauruksen luurangon äärellä.