Tarjolla viihdettä, kulttuuria sekä poliittisia päättäjiä !

Tänä viikonloppuna Varkaudessa tapahtuu. Sampea ja Samppanjaa – festivaali alkaa tänään ja jatkuu huomenna Päiviönsaaressa, kaupungintalon viereisessä puistossa. Tänään esiintyjinä mm.Lauri Tähkä sekä illemalla Neljä Ruusua. Huomenna lavalla mm. Petri Hervanto, Katri Helena sekä Jean S. Huomenna lauantaina on myös lapsiperheille tarkoitettua ohjelmaa  klo 10 – 13. Lapsiperheitä viihdyttämässä Taikuri Niilo, Emma Pohjola & eXperience Band ja Kristiina Brask.
Tänään tapahtuu myös Varkauden Päiviönsaaressa. Taiteiden Yö- tapahtuma on kattava. Klo 17 alkava tapahtuma täyttää Päiviönsaaren useiden eri tapahtumien muodossa. Kulttuuritarjontaa riittää. Tarjolla paikallisia musiikkiesityksiä, kesäteatteria sekä perinteinen Iltatori -Päiviönsaaren torilla. Paikalliset toimijat sekä museo palvelee alueella pidennetyillä aukiolo-ajoilla.

Varkauden Sosialidemokraatit hyödyntävät tämän ”super” viikonlopun. Tänään puolueosaston edustajia sekä kunnallisia sd- päättäjiä jalkautuu Iltatorille. Teltta pystytetään klo 17. Paikalla on mm. valtuuston puheenjohtaja, hallituksen varapuheenjohtaja sekä hallituksen jäseniä ja kaupunginvaltuutettuja. Teltalla päivystetään hyvällä mielellä ja keskusteluyhteys on siis avattu kuntalaisten suuntaan. Nyt on hyvä mahdollisuus kysyä sekä antaa palautetta kaupungin- ja miksei myös valtakunnallisistakin asioista. Palautetta voi antaa lomakkeellakin ja yhteystiedot jättämällä osallistuu lahjakortin arvontaan. Tänään voi siis onni olla myötä. Tervetuloa! :)