Yksi Suomen suurimmista Varkaudessa!

Tänään jatkui toista päivää Varkaudessa Next Step – Katusähly Cup – 2015. Katusählyturnaus on yksi suurimmista Suomessa. Turnaus on järjestetty Varkaudessa kolme kertaa. Tänä vuonna turnauksessa oli jo 61 joukkuetta mukana.
On hienoa, että talkoovoimilla järjestetty turnaus toimii näin hyvin, kuten se on jo kolmena kesänä toiminut. On varmasti haastavaa näin monen joukkueen osalta saada järjestettyä toimiva infra. Otteluohjelmat, tuomarointi sekä tilastointi jo itsessään vaatii paljon osaamista. Vaativaa on myös turnaukseen liityvä ”byrokratia,” turnauksen järjestämiseen liittyvät luvat kuten esimerkiksi kadun sulkeminen kaupungin keskustassa kahden päivän ajaksi. Erikoista on, että turnauksen markkinointi ja ilmoittautumiset joukkueilta turnaukseen tapahtuu vain ja ainoastaan sosiaalisessa mediassa.
Tällainen turnaus liikuttaa paljon harrastajia. Aurinkoisina päivinä asfaltilla reikäpallon perässä juoksee noin 350 pelaajaa. Turnaus on merkittävä Varkauden kesätapahtumien joukossa. Uskon että jatkoa tälle turnaukselle saadaan tulevinakin vuosina. Kiitokset järjestäjille, jotka jaksavat talkootyönä tällaista toimintaa yhteiseksi hyväksi tehdä. Varkauden Urheilu Tukijat ry – yhdistys on tämän turnauksen järjestäjä ja luoja. Jarmo Vokkolainen sekä Lasse Karppinen on tämän yhdistyksen priimus moottoreita. Kiitokset myös heille.

Varkauden Demarit – osallistui joukkueella turnaukseen jo kolmantena vuonna peräkkäin. On hienoa, että poliittinen järjestö saa liikkeelle joukkueen tällaiseen positiiviseen turnaukseen. Eikä kyse ole vaaleista. On hyvä että kuntapäättäjiäkin joukkueeseen kuuluvana, on näin ihmisten keskuudessa vaalien välilläkin. Varkauden Demareiden joukkue onkin vielä toistaiseksi ollut ainoa puolueyhdistys – taustainen joukkue turnauksessa. Tässä esimerkkiä toisillekkin poliittisille järjestöille Varkaudessa.

Kuvassa turnaukseen lähdössä.