As Oy Onnenkantamoisen vaiheita

Olen nyt jo siinä vaiheessa As oy Onnenkantamoisen  projektissani, jolloin pääsen tekemään taloon jo asukkaita sekä muita tarinaan liittyviä henkilöitä. Tämä on tosi hauska joskin vaativa vaihe projektissa. Kun muovailin henkilöiden päitä niin tuntui että kaikista on tulossa samannäköisiä. Päitä työstäessäni olen saanut niihin kuitenkin eroa ja eloa.
Joitakin nukenpäitöä on jo valmiina ja heillä on jo nimikin. Kuka kukin on, se onkin mielenkiintoista selvittää kun nukenpäitä tuunaan.

Näille nukeille teen vielä 66 jalkaa, 66 kättä, 33 vartaloa, asusteet sekä kaikille vielä  hiukset ja kasvojen maalaukset.
Meneehän tuossa puuhassa taas jokunen aika, mutta minulle mieleistä on tämä touhu. Kaksi asukasta on jo valmiina talossa, nuorineiti Aliisa ja yhden lapsiperheen poikavauva.

As Oy Onnekantamoisen kaikki tilat ovat jo sisustetut ja valmiita.  Nyt teen näitä nukkeja ja jokainen tulee olemaan oma persoonansa, siihen panostan. Tein valmiiksi jo silmälasejakin tähän projektiin. Seitsemällä henkilöllä tässä taloyhtiössä tulee olemaan silmälasit, niin olen suunnitellut.

Kommentit

 • Arja Hakala

  Asunto Oy Onnenkantamoiseen on ihastuneita useita. Sinne näkyy ja kuuluu muuttokuormia ajaneen usea kymmen ”kotilainen”, kun kotia he jo pitkään haaveilivat.

  Silmälaseilla saa arvokkuutta henkilöön.
  Jotkut tieteistutkijat ovat todenneet, että silmälasit on tietynlainen hoksauksen polku. Ja että muistaa niitä silmille kääntää eikä otsalle jätä. Tosin siellä eivät tänä aikana paljoa huurtuisi.

  As Oy Onnenkantamoista on ilo seurata ja kehittymistä katsella.

  • Aulikki Pitkänen

   Hei Arja, olipa kiva saada kannustava viestisi. Tämä on tosiaan ihana projekti. Taloyhtiön väki sen kun kasvaa ja sinne tuleekin yhteensä 38 nukkea, mopo karkasi käsistä kun aloin noita nukkien päitä työstää. Tämä on pitkäaikainen projekti tosiaan enkä kiirehdi tämän kanssa. Teen siitä lopuksi kirjan joka kulkee talon mukana sekä tietysti lastenlapsille. Jokunen tuttukin on jo tulevaa kirjaa tilannut. Laitankin blogiin pian kaikkien nukkien kasvot, kaikilla muilla on jo nimetkin paitsi katutason liikkeiden asiakkailla.

Kommentointi on suljettu.