Hercule Poirot miniatures

Piti laittaa jo ihan kuva vielä sisustukseltaan keskeneräisestä hotellihuoneesta, johon Hercule Poirot majoittuu Oxfordissa tulevassa rikostutkinnassaan. Poirotkin pääsi katsomaan huonetta ja tuntuu pitävän kovasti näkemästään niin sisällä kuin myös Ikkunasta näkyvästä maisemasta.

Olen aivan innoissani saadessani tehdä tätä englantilaista hotellihuonetta. Halusin oikeastaan ensin tehdä tällaisen huoneen, mutta pelkkä huone ei kuitenkaan lopulta innostanut. Hoksasin sitten tehdä sinne itse Hercule Poirotin.
Valmistan tähänkin työhän kaiken itse. Huoneessa on William Morrisin tapettimalli, jonka olen pienentänyt miniatyyrikokoon ja juuri tähän tarkoitukseen. Kotoamme on löytynyt ja löytyy tähänkin työhöni kaikki tarvittava materiaali (= roskia, kankaita, askartelutuotteita jne).

Paljon olen katsellut netistä vanhoja huonekalujen kuvia ja tutustunut tyyleihin. Pöytäpuhelimen teko tulee olemaan haasteellista, mutta kun osasin tehdä Poirotin niin eiköhän se puhelinkin tule tehdyksi. Brittiläinen päivälehtikin tulee pöydälle ja paljon muuta ihanaa.