Kerrostalo pikkunukeille

cof

Olen tekemässä parhaillaan kerrostaloa nukeille. Tästä tuleekin minulle isotöinen sekä pitkäkestoinen projekti, sillä valmistan tässä kaiken itse. Kerrostalo on viisikerroksinen ja kooltaan 90 x 70 x 18 cm, jolloin sen kokosuhde tulee olemaan kaikkineen  1:18. Kerrostalon runko on tukevaa aaltopahvia (kierrätystarvike) ja sen välipohjat ovat ohuempaa valkoista askarteluun tarkoitettua pahvia.

Kerrostalon katutason liikkeet ja asukkaiden sisäänkäynti ovat sisustuksiltaan ja sähköistyksiltään jo valmiit. Talon kaikki huonetilat ovat myös jo tapetoidut, listoitetut ja sähköistetyt.

Kerrostaloon tulee yksi tila kullekin perheelle/yksinasujalle. Nukkeja tähän projektiin tulee noin 30, joista talon asukkaita on noin 20.

Tässä kuvat kerrostalon katutason kioskista, talon sisäänkäynnistä, vaateputiikista ’Kivat kuosit’ sekä leipomosta ’Leean leipomukset’.

KIOSKI vasemmalta katsottuna

sdr

KIOSKI oikealta katsottuna

sdr

VAATEPUTIIKKI ’Kivat kuosit’

sdr

LEIPOMO ’Leean leipomukset’

cof

Kerrostalon sisäänkänti

cof

Lisäksi vielä kuvaesimerkki yhden taloon tulevan asukkaan valitsemasta huonevärityksestä. Tämän tummahenkisen ja tyylikkään tilan asukas tulee olemaan nuori sinkkumies. Hän harrastaa musiikkia ja soittaa itse muun muassa kitaraa.

cof