Orkidealasikon uusia somistuksia

Orkidealasikon projekti yhä vaan jatkuu, tuleneko tuo koskaan valmiiksi :)  Oli nimittäin ihan pakko vielä sijoitella lasikkoon pikkukukkien lisäksi rekvisiittoja lastenlastenkin iloksi ja ihmeteltäväksi. Lasikon valaistus ja maisemointi jo sinällään houkuttelevat lapsia tutustumaan ’sademetsän’ kukkasiin, vaan kun oikein tarkkaan katsoo voi sieltä löytää paljon muutakin mukavaa katseltavaa.

WP_20160314_001[1]

Leppoisia tarinoitakin keksitään yhdessä kertoilla, näitä pieniä lasikon asukkaita ja nähtävyyksiä tutkiskellessa. Itsellenikään ei tunnu koskaan riittävän pelkkä kukkien hyvinoinnista huolehtiminen, sillä aina joku luomisvimma on itämässä :)

WP_20160314_019[1]

Orkideaharrastus on siis paljon muutakin kuin runsaasti kukkia kotosalla tai pelkkää kukkien huoltoa.  Omalla kohdallani harrastukseni tulee sisältää leppoisia hetkiä niin yksin kuin myös ’orkideahörhöjen’ ystävieni keralla ja pienten lasten kanssa koettuna :)

Mukavaa myös se, kuinka harrastukseen laillani hurahtava tavoittaa netistä nykyisellään jo paljon tietoa  ja neuvoja siihen kuinka orkidean (erikoisenkin) kasvatus kotosalla ’saattaa sittenkin’ onnistua.