Orkidealasikon uusittu ilme

Monesti olen katsellut orkidealasikkoani sillä silmällä, että jotain uutta siihen pitäisi keksiä. Kun lasikon paikka vaihtui kotonamme, oli sisustuksen muutos viimein ajankohtainen. Lopputulos onkin nyt semmonen jota voisin tuijotella vaikka kuinka. Maisema tavoittelee ’sademetsän’ tunnelmaa, orkideat kasvaisivat mukamas pitkin puiden pintoja tms., antaa vain mielikuvituksen rientää :)

WP_20160220_089

Pienet orkideat viihtyvät selvästi uusilla paikoillaan lasikossa. Parin päivän sisällä jo muutamat niistä ovat alkaneet kasvatella uusia  lehtiä ja muutaman orkidean alulla olleet kukkavanat jatkavat lupaavasti kasvuaan. Lasikon tunnelmassa on jotain todella rauhoittavaa ja mielihyvää tuottavaa :)

ss.lasikko ote 1

Orkideoista pienimmistä pienimmät kilvan kukkivat lasikossa. Näiden miniatyyriorkideojen menestymisestä hoteissani olen todella ja erityisesti iloinen, sillä ovathan ne tulleet minulle aivan erilaisista olosuhteista (Ecuadorissa) kun mitä minulla on niille tarjota täällä kylmässä pohjolassa. Mielikuvitusta,  luovuutta ja kekseliäisyyttä on tarvittu runsain mitoin,  että saan nyt näistä ihanuuksisa nauttia :)

ss lasikon miniatyyrit